By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aimlock bato![]()
npcAimlock bato
Lqko je igrati sa cheat, vrv cim si poceo da evadas si uzeo cheat tako da ne blamiraj se igras sa cheatom
Brt ti ne znas sta je aimlockAimlock bato
cheat nemam nego imam sokove. To sto ti peakas sa 25+ helta to nije moj problem i sto nemas game sens. Kao sto vidis sokan sam bio i ti se opet cudis koji nemas sokove.Lqko je igrati sa cheat, vrv cim si poceo da evadas si uzeo cheat tako da ne blamiraj se igras sa cheatom
bukvBrt ti ne znas sta je aimlock
Moze redux?Nek mali citer dostavi pov
Aj videcemocheat nemam nego imam sokove. To sto ti peakas sa 25+ helta to nije moj problem i sto nemas game sens. Kao sto vidis sokan sam bio i ti se opet cudis koji nemas sokove.
Pisi mi dm dimi.1312Moze redux?
Jos jedan ban evader sa fake forum hqhahahaBrt ti ne znas sta je aimlock
Ae cuti druze 3 Moja coveka si ubio za manje od 10 sec + banovan si na maincheat nemam nego imam sokove. To sto ti peakas sa 25+ helta to nije moj problem i sto nemas game sens. Kao sto vidis sokan sam bio i ti se opet cudis koji nemas sokove.
Ban evader je al opet stojiš na mjestu dok pucasJos jedan ban evader sa fake forum hqhahaha
Brt pogledaj mu pov sta je hito wtfBan evader je al opet stojiš na mjestu dok pucas
koji ti je to redux ako mozes da posaljes addaj me miljevv.![]()
priv je srykoji ti je to redux ako mozes da posaljes addaj me miljevv.