vratio sam se nakon 7 dana bana i pogledam logove i vidim da je izbacio iz fama i izvezao iz garaze nije jos proslo 48H jer se to dogodilo u 12:45 a ja kacim u 10 i 56
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sve se vidi na kamericilaze ja sam izasao iz fama prije juce sam izasaio nisam nis napravio
hahahahahhaha davno kazei da napomenut cu da je to davno bilo
gubis sei da napomenut cu da je to davno bilo
to se ti gubis jer to kaj sam ja uzeo jer si mi daogubis se
nelazi sve ima na povu i dao sam ti jer si reko da ces ubacivat a ne izbacivatto se ti gubis jer to kaj sam ja uzeo jer si mi dao
reko si da ti ne treba
izvezao si namjerno auto koje nema osiguranje i drzavna vrednost mu je 3 milto se ti gubis jer to kaj sam ja uzeo jer si mi dao
reko si da ti ne treba
ne nisam ja nisam igro grand od kad si dobio ban ja sam juce cim sam dosao izasao i oso u drugi i sad posaooizvezao si namjerno auto koje nema osiguranje i drzavna vrednost mu je 3 mil
da reko sam ali nisamhahahahhaha ne ovo se ovako rjesava jer si izbacio sve clanove bez razloga a imam na diskordu si reko da ces mi obrisat familiji
hahaha vazi druz imas na kamerici sta ti nije jasno?????ne nisam ja nisam igro grand od kad si dobio ban ja sam juce cim sam dosao izasao i oso u drugi i sad posaoo
jer nisi mogo pa si izbacio sve clanoveda reko sam ali nisam
al si nepismenne nisam ja nisam igro grand od kad si dobio ban ja sam juce cim sam dosao izasao i oso u drugi i sad posaoo