Cinimi se da je da ima aimlock zelio bih viditi pov od igraca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koji slepac moras da budes da kacis coveka jasno se vidi da te je ubio lepo i jos usao si danas u igricu 78k ID I ima bro outfit od 40 mil, razjasni malo?Cinimi se da je da ima aimlock zelio bih viditi pov od igraca
kacim ga zato sto mi je prijatelj reko da ima neki rogan redux ejr samo drzi desni klikKoji slepac moras da budes da kacis coveka jasno se vidi da te je ubio lepo i jos usao si danas u igricu 78k ID I ima bro outfit od 40 mil, razjasni malo?
Kako se zoves na disc da ne radimo off topkacim ga zato sto mi je prijatelj reko da ima neki rogan redux ejr samo drzi desni klik
cini mi se da ti imas cheat ili money glitch posto si juce uso u igricu a imas lui vi i scarf i 2m kod sebeCinimi se da je da ima aimlock zelio bih viditi pov od igraca
prihvati to da te je lik ubio nego odma rage-as i kacis lika da ima aim lock a normalno te je ubioCinimi se da je da ima aimlock zelio bih viditi pov od igraca
daj bubicu sve ce da ti pokaze pc check ga full videces da nema nista samo te je simple ubiokacim ga zato sto mi je prijatelj reko da ima neki rogan redux ejr samo drzi desni klik
evo ti njegova bubica akimakisaki6451454 ili dodaj velljaa ili boca0051kacim ga zato sto mi je prijatelj reko da ima neki rogan redux ejr samo drzi desni klik