By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!au mene bi bilo sramota ovo da okacim metka nisi pogodio a ovaj drugi nista bolji nijeUradio je BA na 3 sekudni kad je promenio sa revolvera na shotku bez ikakve animacije,a i hteo bi da vidim kako izgleda njegov pov
Sine ide moja montaza tvojih padanja na WineWoodu .Uradio je BA na 3 sekudni kad je promenio sa revolvera na shotku bez ikakve animacije,a i hteo bi da vidim kako izgleda njegov pov
sine 5v1 kratka shotka gang kolko ste bezruki hahahahahahahahSine ide moja montaza tvojih padanja na WineWoodu .
ode sahp lagani disbandSine ide moja montaza tvojih padanja na WineWoodu .
Ti maleni nemas ni rukice ni nogice da se pucas , a za ucjenjivanje Jel treba da odes na neki permic?ode sahp lagani disband![]()
I nisi ti disband SAHP nemoj sebi ego hraniti da si ti jer si totalno nebitan lik , a drugo SAHP je bio na kraj mandata svakako samo se cekao curator da raspusti SAHPode sahp lagani disband![]()
nezz kakvo ucenjianje event ne znas sta je rev ne znas sta je tako da tisinaTi maleni nemas ni rukice ni nogice da se pucas , a za ucjenjivanje Jel treba da odes na neki permic?
Kako sam vas unistio druzeI nisi ti disband SAHP nemoj sebi ego hraniti da si ti jer si totalno nebitan lik , a drugo SAHP je bio na kraj mandata svakako samo se cekao curator da raspusti SAHP
HAHAHAHAHAB KAZE NE ZNAS STA JE REV A TI NISI NI IZVADIO REV ON GA JE MAKAR IZVADIO I POKUSAO TE HITA TI NISI NI TO ZATO CUTInezz kakvo ucenjianje event ne znas sta je rev ne znas sta je tako da tisina
Reci mu rame masinaHAHAHAHAHAB KAZE NE ZNAS STA JE REV A TI NISI NI IZVADIO REV ON GA JE MAKAR IZVADIO I POKUSAO TE HITA TI NISI NI TO ZATO CUTI
ledry idi malo pogledaj seBurazeru prvo sto si forum covek drugo sto nemas ruke trece sto imas 100m i bog zna komo u ajtemima i ides na slucaj je vredan i kacis svaku sitnicu idi zapitaj se sta je sa tobom