Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68324
Players nickname
Carlos Navaroo
Suspect ID
68324
Date of violation
Jul 19, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/pL9N82fIA1g

Kizule Macak

Player
Player
(igrač sa ID-jem 73935 je zamolio da odgovorim umesto njega, jer mu je banovan forum privremeno, a da ne bi došlo do neprijatnosti da bude kažnjen iako nije kriv)

1. Suspect ID ispada da prijavljuješ sam sebe, al ajde, naslov se gleda
2. Nije on stavio mašinu, u to vreme smo bili na Diskordu, on je došao bio da je uzme, ali je i on video da je tako ubagovana. Igrač 73935 je nije stavio tu, molim administraciju da pažljivo proveri
3. Nije ceo POV, u POV-u dolaziš ihahaj daleko do njega, a ne verujem da imaš POV da on navodno stavlja..

Da je mene neko ubio tu, onda bi ispalo da sam ja stavio, jel tako?

DakiHuliganq

Player
Player
(igrač sa ID-jem 73935 je zamolio da odgovorim umesto njega, jer mu je banovan forum privremeno, a da ne bi došlo do neprijatnosti da bude kažnjen iako nije kriv)

2. Nije on stavio mašinu, u to vreme smo bili na Diskordu, on je došao bio da je uzme, ali je i on video da je tako ubagovana. Igrač 73935 je nije stavio tu, molim administraciju da pažljivo proveri
3. Nije ceo POV, u POV-u dolaziš ihahaj daleko do njega, a ne verujem da imaš POV da on navodno stavlja..

administracija nek odluci ima sve logove ko je stavio !

DakiHuliganq

Player
Player

slobodno nek provere dal sam ja stavio moja kuca je 923 tu mi je fam u toj kuci tako da ono

Kizule Macak

Player
Player
slobodno nek provere dal sam ja stavio moja kuca je 923 tu mi je fam u toj kuci tako da ono
Nisam rekao da si ti stavio, nego sam se "našalio" što si stavio za "Suspect ID" svoj ID..

Ali dobro, ispravio si naslov sad, sve u redu.. Neću se više mešati, ja sam samo iskomentarisao (na svoj način) jer me je zamolio da napišem da nije on, jer nije, i pošto nije mogao on da napiše.. :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom