By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Objasnila neke stvari koleginica anjaKlasičan primjer očajnog pokušaja nabijanja Warna organizaciji.
Pa zar ste toliko loši kad je u pitanju kreativnost u nabijanju warn organizaciji iz koje si izbačen potpuno legitimno?
Jako loš pokušaj, ali cijenim bunt, možda jednog dana odrasteš i shvatiš da provokacijom ništa u životu postići nećeš.
Sportski pozdrav,
Anja
stalno se motas oko pd-a i gov-a i smaras ljude smiri dozivljaj malojeeeej
i da dodam na pocetku pov-a se cuje kako 76248 "uhvatio sam ovog opet." sto znaci da si i ranije dolazio i smetaostalno se motas oko pd-a i gov-a i smaras ljude smiri dozivljaj malo
.Klasičan primjer očajnog pokušaja nabijanja Warna organizaciji.
Pa zar ste toliko loši kad je u pitanju kreativnost u nabijanju warn organizaciji iz koje si izbačen potpuno legitimno?
Jako loš pokušaj, ali cijenim bunt, možda jednog dana odrasteš i shvatiš da provokacijom ništa u životu postići nećeš.
Sportski pozdrav,
Anja
I ne žalim se zbog toga jer sam izbačenKlasičan primjer očajnog pokušaja nabijanja Warna organizaciji.
Sportski pozdrav,
Anja
Da li pada kiša Luka?i da dodam na pocetku pov-a se cuje kako 76248 "uhvatio sam ovog opet." sto znaci da si i ranije dolazio i smetao
Koja provokacija?Klasičan primjer očajnog pokušaja nabijanja Warna organizaciji.
Sportski pozdrav,
Anja
Da li pada kiša Luka?
Koliko pametan covek..Koja provokacija?
Donekle i ima zato sto 100% radis cb sto sam i ja sam potvrdio gledajuci pov uzivajOva žalba nema veze sa mojim prethodnim iskustvom u GOV-u...
I da je to istina, ponavljam kakve to veze ima sa mojim prethodnim iskustvom u GOV-uDonekle i ima zato sto 100% radis cb sto sam i ja sam potvrdio gledajuci pov uzivaj