Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Joca
Suspect ID
36381 75460
Date of violation
Jul 20, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/a94x5QbLt1g

MattNomiss

Player
Player
Ovaj igrac ban evaidao dok mu je main bio banovan ostavicu dokaz de stavlja lik montazu sa 2 razlicita ida od te 2 jedna se zove cleen kao da ne cituje jer je ranije citovao koristio hydrogen i te stvari pa sad je napravio montazu da ne cituje druga montaza mu je de igra na mainu to je dovoljan dokaz da je to on jer je objavio montaze na 1 isti akaunt isto tako vidi se na evaid montazu da lik stavlja one bukve JOQZ kao sto mu se zove kanal to znaci da je to on i da je ban evaidao takodje ja ne vidim zalbu da je on uradio unban appel pogledao sam sve nema njegov unban appel jer je ja mislim bio perma banovan al nisam siguran al i da je bio 60 opet je evaidao tako da zamolio bi da se ovaj igrac kazni

evo pov:

Pozz od ramzija

Last edited:

Ljutko Cursed

Player
Player
Ovaj igrac ban evaida ostavicu dokaz de stavlja lik montazu sa 2 razlicita ida od te 2 jedna se zove cleen kao da ne cituje jer je ranije citovao koristio hydrogen i te stvari pa sad je napravio montazu da ne cituje druga montaza mu je de igra na mainu to je dovoljan dokaz da je to on jer je objavio montaze na 1 isti akaunt zamolio bi da se ovaj igrac kazni

evo pov:

Pozz od ramzija
kako ti mozes znati da je to ta osoba? Moze to da je za njegovog drugara okacio na yt?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom