By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moze moze i hoceMoze aldin da pogleda logove da ja nista od para nisam dobio nikakav problem nit sam ucesvovao u tome
ne moze nam nitko nistaa jaci smo od sudbineeeeSvi adekvatni dokazi sa tacnim datumima i logovima i video snimak poslat Aldinu na disc.
hoces tako pevati i kad budu bili na project blne moze nam nitko nistaa jaci smo od sudbineeee
JAHAHAHA skyler nije usla u igricu pun krc ne znam o cemu pricas tihoces tako pevati i kad budu bili na project bl
Pa ovo je bilo u decembru 2024 glupi kurcu cuti kad ne znasJAHAHAHA skyler nije usla u igricu pun krc ne znam o cemu pricas ti
hahahahahaahha sta ti kacis druze idi ljeci sePa ovo je bilo u decembru 2024 glupi kurcu cuti kad ne znas
Sto si priznao onda da je sve islo preko tebe na mojoj zalbi? Onda si ucestvovao ne pravi se pametan molim te kad si glup ko tri kurcaMoze aldin da pogleda logove da ja nista od para nisam dobio nikakav problem nit sam ucesvovao u tome
Ja sam reko da se pogledaju svi logovi ja nikad nisam pare dobio od strane nekogSto si priznao onda da je sve islo preko tebe na mojoj zalbi? Onda si ucestvovao ne pravi se pametan molim te kad si glup ko tri kurca
Ma neee nisi laganoJa sam reko da se pogledaju svi logovi ja nikad nisam pare dobio od strane nekog