By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!okreni seciterko
deda vozi karavane i budi miranTaj lik se sinoc u club chatu fali kako ima cit i kako mu ne moze niko nistaa, ne mozes vjerovat
ovaj deda bas voli da laze administraciju a ?Taj lik se sinoc u club chatu fali kako ima cit i kako mu ne moze niko nistaa, ne mozes vjerovat
jao jao Admini zabranite ovakvim ljudima da pisu po zalbama vidi se da lik nikad nije odigor event u zivotu i da ne znas sta je zalba i Ban za Bug Abuseda ja lazem
ne znam kako si uopste dobio unban
ovo neka prijetnja? oke, super bravojos kad bi admini slusali takve poput tebee gdje bi bio kraj idi vrati kusur od mlijeka dok nisi dobio batine
meni ovo main ne znam o cemu ti, plus pricaju da imas 400 kila,Ti i diego ban evaideri ne mozete na trvau izaci nemate zivot verovatno ste debeli masni gmazevi
Tvoja keva ima 400 kila ako je uvopste i imas za tvoju informaciju nemam ni blizu 60 kila idi placi mami i kad ti budu banali social kao diegu placete mami za nov jel da?meni ovo main ne znam o cemu ti, plus pricaju da imas 400 kila,
oke sory skeleton armija nisam znao da si tako jak . razlog bana sociala ? Zato jer mi je ovo main ili ? . E i sretno s novim forumom .Tvoja keva ima 400 kila ako je uvopste i imas za tvoju informaciju nemam ni blizu 60 kila idi placi mami i kad ti budu banali social kao diegu placete mami za nov jel da?