dsync vrv al ocu da vidim pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ti nije jasnodsync vrv al ocu da vidim pov
duvaj ga ti jakijev minionsta ti nije jasno
ajde cuti koristio si shax redux.. npc-u kad nemas rukeduvaj ga ti jakijev minion
druze ubijam te svaku fabriku oruzja sta pricas....ajde cuti koristio si shax redux.. npc-u kad nemas ruke
da be da.. ti si taj... znamo ko si i sta radis.. A IDALJE nemas ruke..haahhaahdruze ubijam te svaku fabriku oruzja sta pricas....
aje decko padas pc check zbog sopstvenog reduxa i taj redux uvaljujes ljudima kao legalanda be da.. ti si taj... znamo ko si i sta radis.. A IDALJE nemas ruke..haahhaah
aje decko ban evade-as idalje.. sta ti zabavno ajde objasni mi.. a pc check sam pao barem zbog providne vode.. a ne zbog cheataje decko padas pc check zbog sopstvenog reduxa i taj redux uvaljujes ljudima kao legalan
obama have dihhaje decko padas pc check zbog sopstvenog reduxa i taj redux uvaljujes ljudima kao legalan
decko ko banevadea sta pricas ti asahshaahi ja sam cekao tih 60 dana da bih mogao da igram opet normalno..a npc kao ti ne ceka.. ban evade-a i koristi shax redux..![]()
is bro even in the convoobama have dihh![]()
obama have paparaparaparapapaparaparaparaobama have dihh![]()