Ovaj igrac opet krsi navedena pravila. Vec je dobio ban na main acc-u 6293 za G.P 1.1 + G.P 1.4 a na proslom ban evade acc-u 76264 je dobio ban za cheat.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nek se igrac kazni ne trebaju nam takvi smradovi koj krse pravila ovog divnog projektaOvaj igrac opet krsi navedena pravila. Vec je dobio ban na main acc-u 6293 za G.P 1.1 + G.P 1.4 a na proslom ban evade acc-u 76264 je dobio ban za cheat.
dokle si dogurao vukasine da budes unuk brande gagicaOvaj igrac opet krsi navedena pravila. Vec je dobio ban na main acc-u 6293 za G.P 1.1 + G.P 1.4 a na proslom ban evade acc-u 76264 je dobio ban za cheat.
Ti si prvi koj nije potreban na serveru a igrasNek se igrac kazni ne trebaju nam takvi smradovi koj krse pravila ovog divnog projekta
Ajde aquy placiTi si prvi koj nije potreban na serveru a igras
Nisam siguran koj je vec ovo put da sam ti napisao da ja nisam Aquy...... Ramzi kad si vec pametan mogo bi i ruke da kupis vec jednom.Ajde aquy placi
A da ti si onaj joco namesti mi skeletone da se ne vide na povu molim te dady sad sam skontao skini se malo sa foruma znas I sam zasto da ne pricamNisam siguran koj je vec ovo put da sam ti napisao da ja nisam Aquy...... Ramzi kad si vec pametan mogo bi i ruke da kupis vec jednom.