Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65928
Players nickname
Gargamel FourTwenty
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 1, 2025
Time of violation
2:54
Proofs
https://streamable.com/65umll

LakiKacamak

Player
Player
zanemarite sto susti mik zato i nepricam nego pisem na levom oku zaustavlja covek mene sve lepo kaze podigni ruke ja pocnem da bezis nemam taj deo u povu zgasi me zabije se ti negde pored izlasi iz auta pocnu oboje da me pucaju posle toga ja sam usao u moj auto(kamacho) i pobegao
npc mandat

Nolexgames

Player
Player
zanemarite sto susti mik zato i nepricam nego pisem na levom oku zaustavlja covek mene sve lepo kaze podigni ruke ja pocnem da bezis nemam taj deo u povu zgasi me zabije se ti negde pored izlasi iz auta pocnu oboje da me pucaju posle toga ja sam usao u moj auto(kamacho) i pobegao
buraz kacis nekog,a zato zig'zag dok te pucaju.ako nisi znao to nije dozvoljeno

Nolexgames

Player
Player
kao prvo ne vidi se id od ovih iz sahp,a kao drugo ako trazis da sahp dobije samar, onda 3 ili vise ljudi bi trebalo to da pocine.ovde ih bilo dvojca.a i pov ti nije validan,nije se culo da li su ti odbrojavali il ne.

Aleksa Borge

EMS on top
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Promeni naslov prema jasno određenom formatu (OVDE).
- Dostavi POV od početka situacije. Rok 12h​

Aleksa Borge

EMS on top
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam žalbu odbiti.
- Nisu ispunjeni kriterijumi u predviđenom roku.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom