By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemoj kneleta samo da mi zoveszahtevam duzi POV da pokaze gospodin kako radi C.Rza report je potrebno POV duzi od 59 sekunde
Nikad soko ne zove pomoč za vrane ,ti si vrana obicnanemoj kneleta samo da mi zoves
vrana moze da kupi tebe i ceo tvoj famNikad soko ne zove pomoč za vrane ,ti si vrana obicna
KOLKO MOZE GISKA DA PLATI TI NEMOZES NI DA SANJASvrana moze da kupi tebe i ceo tvoj fam
jesi to prodao bubregKOLKO MOZE GISKA DA PLATI TI NEMOZES NI DA SANJAS
nauci prvo gramatiku digo stambeni kredit pa si dosao da se kurcis slabe su to pareKOLKO MOZE GISKA DA PLATI TI NEMOZES NI DA SANJAS
nauci prvo gramatiku digo stambeni kredit pa si dosao da se kurcis slabe su to pare
ja ne trebam da te mrzim cinis to sam sebi nebitan si kao semaforAjde ti sad samo možeš da mrziš i laješ,ništa više,boli mene kita šta češ ti da misliš o meni digitalcu jedan
Da ne mrzis ne bi komentariso odakle pare tebe to boli ti gledaš i umireš mrziš i kuneš al samo to i možeš da radišja ne trebam da te mrzim cinis to sam sebi nebitan si kao semafor
idi leci seDa ne mrzis ne bi komentariso odakle pare tebe to boli ti gledaš i umireš mrziš i kuneš al samo to i možeš da radiš![]()
ako ti je zao da platis sa ovim parama sto si ih stekao 2 god nema veze casticu jaidi leci se
Ti nemozes ni sam sebe da pocastis a ne nekog drugog,a kad bi mogo ti bi vec negde castio samog sebe nebi smaro tuako ti je zao da platis sa ovim parama sto si ih stekao 2 god nema veze casticu ja![]()
ko zapravo ima taj ne slika ajde da si mi slikao neki dobar auto ili nesto ti si meni poslao prosecnu platu u nemackoj ajde nemoj da se gubisTi nemozes ni sam sebe da pocastis a ne nekog drugog,a kad bi mogo ti bi vec negde castio samog sebe nebi smaro tu
Ajde samo čuti i trpiko zapravo ima taj ne slika ajde da si mi slikao neki dobar auto ili nesto ti si meni poslao prosecnu platu u nemackoj ajde nemoj da se gubis