Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
75112
Players nickname
Sejo Haram
Suspect ID
43072
Date of violation
Aug 2, 2025
Time of violation
05:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cCunu465wiQ

Roberto_Sifon

Player
Player
brate s helikopterom se ne leti po putuu i ne slijece se na pola puta, ako ti smatras da sam ja nesto pogrijesio okaci me

Strahinja Gulashi

Player
Player
po pravilima projekta pov mora da traje 1 min kad kacis nekog za g.p 6.15 da si okacio ceo pov videlo bih se da si usao u rp situaciju.

Roberto_Sifon

Player
Player
sve sto treba da se vidi, to se vidi i niste vi ovdje admini da odlucujete o tome, zato zamolio bi vas da se ne mijesate u posao adniministracije koja ovdje i vise nego odlicno obavlja svoj posao.

Roberto_Sifon

Player
Player
normalno je da branite vaseg jarana ali pomirte se s cinjenicom da na putu ne smije ubijati bez ikakvog rp razloga, de naucite pravila kad vec do sad nisteee sramota za vas

Roberto_Sifon

Player
Player
Ako sam ja gdje pogrijesio kacite me slobodno i nek me administracija kazni, nema potrebe da se svadjam ovdje s vama.

Aleksandar Papic

Player
Player
Kao prvo pravilo nije prekrseno kao drugo ima puno pravo da ti broji to sto ti od pocetka nemas pov to je tvoja greska ne njegova on ti je lepo odbrojao i dao ti razlog zbog kog ti broji samim tim nista nije prekrseno to sto ti baitas ili provociras nekog postoji i kazna za to. Lep pozdrav o pravilima ne moras pricati jer ih vidno ne poznajes

Jovan Vranic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 43072 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom