Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78674
Players nickname
Beverly Alberta
Suspect ID
6901
Date of violation
Aug 13, 2025
Time of violation
2:26
Proofs
https://youtu.be/Q99V753uNK8

Beverly Albartta

Player
Player
Najme jedan od clanova LSPD sa ID 6901 kad smo ga pitali da li smijemo uci u DOC radi posjeete rekao nam je jasno i glasno DA i otkljucao nam je kapiju. Nije nas ni ganjao ni upozorio sve dok se nismo udaljili od kapije te je tada krenuo da puca i ubio nas je radi ulazenja u drzavni posjed. nakon toga nas je uhapsio sa svojim kolegom i priveo nas i kaznio nas. Na POV se cuje i vidi kako potvrdjuje da je to uradio.

Radovan Alberta

Player
Player
Najme jedan od clanova LSPD sa ID 6901 kad smo ga pitali da li smijemo uci u DOC radi posjeete rekao nam je jasno i glasno DA i otkljucao nam je kapiju. Nije nas ni ganjao ni upozorio sve dok se nismo udaljili od kapije te je tada krenuo da puca i ubio nas je radi ulazenja u drzavni posjed. nakon toga nas je uhapsio sa svojim kolegom i priveo nas i kaznio nas. Na POV se cuje i vidi kako potvrdjuje da je to uradio.
Draga Administracijo,tako je bio sam tu mislim da gospodin 6901 zasluzuje neku kaznu jer je sam rekao da smemo da udjemo hvala na razumevanju:)

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV od pocetka do kraja situacije!
(Dostavite na POV-u gde vam je rekao da "mozete uci u zatvor")

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati​

Beverly Albartta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV od pocetka do kraja situacije!
(Dostavite na POV-u gde vam je rekao da "mozete uci u zatvor")

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati​
ne shvatam zasto treba duzi pov jer lice priznaje da je to uradilo imam POV kad me je uhapsio i pise zasto je ako hocete mogu vam samo to dostavit

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Ralog: (POV nije dostavljen od pocetka situaciuje! )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom