Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50342
Players nickname
Uros Falkone
Administrators nickname
Profa Silnii
Date
Aug 13, 2025
Time
18:54
Proofs
xxx

uros crni

Player
Player
U POLA PISANJA OBJASNJENJA NA ZALBI GDE SAM KAZNJEN SAM PREKINUT
EVO STA SAM HTEO NAPISAT A NISAM JER SAM BIO PREKINUT ZBOG DONESENE ODLUKE
Znaci ovako CR nije jer se vidi na videu da sam iso levo uz zidic i da sam se zabio i odguro od njegaovaj sahpovac sto je navodno VDM nije ,to mi je drug a i neka pusti duzi pov jer me je sahpovac blokiro jer smo drugari i sprdali smo se kao 3 pucanje bez brojanja nije jer je iseko pov prije toga se zabijo u mn i stavio mi je zivot u opasnost.POV je nevalidan neka pusti od pocetka situaciji par minuta pre a ne od dela kada ja radim ,,vdm,, stavio je snimak na sredini dogadjaja .Molim da se pusti ceo pov
POV JE NA POLA SITUACIJE
VIDI SE DA LIK IDE IZA MENE I BEJTA

uros crni

Player
Player
U POLA PISANJA OBJASNJENJA NA ZALBI GDE SAM KAZNJEN SAM PREKINUT
EVO STA SAM HTEO NAPISAT A NISAM JER SAM BIO PREKINUT ZBOG DONESENE ODLUKE
Znaci ovako CR nije jer se vidi na videu da sam iso levo uz zidic i da sam se zabio i odguro od njegaovaj sahpovac sto je navodno VDM nije ,to mi je drug a i neka pusti duzi pov jer me je sahpovac blokiro jer smo drugari i sprdali smo se kao 3 pucanje bez brojanja nije jer je iseko pov prije toga se zabijo u mn i stavio mi je zivot u opasnost.POV je nevalidan neka pusti od pocetka situaciji par minuta pre a ne od dela kada ja radim ,,vdm,, stavio je snimak na sredini dogadjaja .Molim da se pusti ceo pov
POV JE NA POLA SITUACIJE
VIDI SE DA LIK IDE IZA MENE I BEJTA
VIDI SE DA SAM MU NA POVU REKO BJEZI NE SMARAJ JER JE VEC BEJTO I NAKON PUCANJA SE VRACA DO MN STO JE CIST CB,AKO CU JA ZBOG OVOGA BIT KAZNJEN ONDA NE ZNAM
LIK ME BEJTA VRACA SE DO MN NAKON PUCANJA
POV JE OD POLA SITUACIJE
I OD PRE ME JE UDARO KOLAIMA I IMAM RAZLOG ZA PUCANJE NEKA VRATI POVV

NikolaFormDavor.

Player
Player
VIDI SE DA SAM MU NA POVU REKO BJEZI NE SMARAJ JER JE VEC BEJTO I NAKON PUCANJA SE VRACA DO MN STO JE CIST CB,AKO CU JA ZBOG OVOGA BIT KAZNJEN ONDA NE ZNAM
LIK ME BEJTA VRACA SE DO MN NAKON PUCANJA
POV JE OD POLA SITUACIJE
I OD PRE ME JE UDARO KOLAIMA I IMAM RAZLOG ZA PUCANJE NEKA VRATI POVV
Nemam te sta bait-at iso sam te pitat sto si me puco bez ikakvog razloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom