Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51135
Players nickname
Anonimo
Suspect ID
75020 78261
Date of violation
Aug 23, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/kwKvHjun2l4

Rinn Strix

Player
Player
1. Duzi pov gde se vrećaš na mesto smrti (NLR)
2. Stavi kako ti mene ubijaš pre toga jer se na snimku vidi kako ubijaš bez brojanja.
3. Stavi pre nego što si se vratio šta si ti pisao po Non RP chat kad smo te mi prvi put ubili sa brojanjem gde si ti radio 6.15 ovo ti nije validno osim da sam ti rekao da si idiot.

S2l3eee

Player
Player
1. Duzi pov gde se vrećaš na mesto smrti (NLR)
2. Stavi kako ti mene ubijaš pre toga jer se na snimku vidi kako ubijaš bez brojanja.
3. Stavi pre nego što si se vratio šta si ti pisao po Non RP chat kad smo te mi prvi put ubili sa brojanjem gde si ti radio 6.15 ovo ti nije validno osim da sam ti rekao da si idiot.
kacio sam te samo za vredjanje a ovaj 78261 ne znam ko je dosao je i pucao po meni sto ne sme da radi ti ces doboti 3.1 a ovaj drugi 6.15!
Ne znam o cemu pricas da sam bez brojanja ubijao itd....

Rinn Strix

Player
Player
kacio sam te samo za vredjanje a ovaj 78261 ne znam ko je dosao je i pucao po meni sto ne sme da radi ti ces doboti 3.1 a ovaj drugi 6.15!
Ne znam o cemu pricas da sam bez brojanja ubijao itd....
Ne pravi se glup kad si se vratio na mestu smrti kad smo mašinu tražili mi smo brojali a ti si pucao na nas i ond smo te ubili gde si ti nama rako bravo majmuni idete na gradski i vratio si se opet na isto mesto da me ubijes bez brojanja i ond da mi pišeš na ooc chat hahahha bravooo znači okači ceo video od početka situacije.

S2l3eee

Player
Player
Ne pravi se glup kad si se vratio na mestu smrti kad smo mašinu tražili mi smo brojali a ti si pucao na nas i ond smo te ubili gde si ti nama rako bravo majmuni idete na gradski i vratio si se opet na isto mesto da me ubijes bez brojanja i ond da mi pišeš na ooc chat hahahha bravooo znači okači ceo video od početka situacije.
xd sta pricas ti ako imas pov okaci ja ne znam ni ko ste nikog nisam pucao wtf

Rinn Strix

Player
Player
xd sta pricas ti ako imas pov okaci ja ne znam ni ko ste nikog nisam pucao wtf
Ne znaš koga si pucao a pišeš meni hvala ze metke i shotgun stavi ceo video kako si ti došao do tih metkova za shotgun administracijo ne trebate ovo prihvatti dok ne stavi duži pov od početka situacije.

Krdzaa Flow

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 75020 ce dobiti kaznu za G.P 3.1
ID 78261 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
Zabranjeno je OOC vredjanje!
Zabranjeno je pucanje bez brojanja!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom