Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72219
Players nickname
Marija Ravens
Suspect ID
47852, 41759
Date of violation
Sep 7, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4SSbXs5e7_s

Bogdane

Player
Player
Doticni igraci nabijau warn bez razloga campaju svo vreme ispred stanice, dostavicu pov kako to rade ako treba

Aleks Unscared

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od početka situacije
  • Imate rok 6h.

Alexios Santos

Player
Player
xaxaxaax Pa sta oces sa ovim glup si pa ovo nije duzi POV axxaxaax
brojanje iz auta se ne racuna nas je bilo vise nas 5 a vas 3 i ti si sam izasao na nas 5 bravo dobices FailRP ili Fear ali svakako admin ce ti odbiti ovo jer nije pocetak situacije

Bogdane

Player
Player
brojanje iz auta se ne racuna nas je bilo vise nas 5 a vas 3 i ti si sam izasao na nas 5 bravo dobices FailRP ili Fear ali svakako admin ce ti odbiti ovo jer nije pocetak situacije
nas je 3 bilo koliko znam 3 po 1 coveku sto znaci treba da vas ima 9 ne lupaj molim te, + stojimo pored stanice Sahpa i dostavicu jos duzi pov samo da dobijes kaznu ako je potrebno

Popke

Player
Player
idu price da nisi bio nikakv curator sahpa i da ti je sve pomagao trenutni curator , ti si pravi primer mafijasa na baterije i svaku zlabu na tebe oces da se izvuces na duzi pov , jadnoo

Bogdane

Player
Player
idu price da nisi bio nikakv curator sahpa i da ti je sve pomagao trenutni curator , ti si pravi primer mafijasa na baterije i svaku zlabu na tebe oces da se izvuces na duzi pov , jadnoo
da on to hoce, imam pov 1 sat, tako da moze samo da se buni

Alexios Santos

Player
Player
ahahah Lose si obavesten ja sam bio sam curator sahpa jer je kolega bio na moru tada i ja znam svako pravilo i pravedan sam uvek bio ne znam ko je sada curator sahpa ali ja sam bio kada se birao lider sahpa prosli i ne mozete da nas kaznite za nesto gde vi gresite ajde cuti a sto vas robamo svako vece bre ?? kako ste glupi toliko da vas 5 coveka roba i pobije pre neko vece smo vas sve pobili niste mogli na podmornicu da idete sramota bre. i onda ste se dogovorili da trcite i vezujete jer ste nesposobni. Al jbg to je vas izbor

Popke

Player
Player
ahahah Lose si obavesten ja sam bio sam curator sahpa jer je kolega bio na moru tada i ja znam svako pravilo i pravedan sam uvek bio ne znam ko je sada curator sahpa ali ja sam bio kada se birao lider sahpa prosli i ne mozete da nas kaznite za nesto gde vi gresite ajde cuti a sto vas robamo svako vece bre ?? kako ste glupi toliko da vas 5 coveka roba i pobije pre neko vece smo vas sve pobili niste mogli na podmornicu da idete sramota bre. i onda ste se dogovorili da trcite i vezujete jer ste nesposobni. Al jbg to je vas izbor
a kad padnete odma lupate F1 i placete po forumu smesan si , meni kazes da sam ne sposoban a ovo Approved - CL I DRAGON BALL kad se desilo cutalo se a 4vs1 i padnete kao misevi lol

Alexios Santos

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od početka situacije
  • Imate rok 6h.
Admine sada sam se konsultovao sam Adminima i kao sto sam rekao ovo je jos jedan Warn za Sahp jer G.P 6.15
ne mozes brojati iz auta i da me pucas to je G.P 6.15 jer si nastavio da pucas a tvoj kolega je krenuo da me juri sami sebi pravite warn
ali admin treba odbiti ovu zalbu jer nije validan POV

Bogdane

Player
Player
Admine sada sam se konsultovao sam Adminima i kao sto sam rekao ovo je jos jedan Warn za Sahp jer G.P 6.15
ne mozes brojati iz auta i da me pucas to je G.P 6.15 jer si nastavio da pucas a tvoj kolega je krenuo da me juri sami sebi pravite warn
ali admin treba odbiti ovu zalbu jer nije validan POV
hahahahhhahhaah smesan si naravno da mozes da brojis iz auta, msm stvarno imas 30+ godina i blejis sa nama i forum warrior si mislim idi radi nesto u zivotu

Almin Alcappone

Player
Player
slusaj brate prijatelsjki savjet nemoj da igras vise grand jer to je namenjeno za decu a ne za 30 + ljude ja ti preporucujem da nadjes poso zenu imas lepo zivot a ne ovako da zajebajes djecu vamo na serveru jednostavno nije ovo za tebe

Alexios Santos

Player
Player
slusaj brate prijatelsjki savjet nemoj da igras vise grand jer to je namenjeno za decu a ne za 30 + ljude ja ti preporucujem da nadjes poso zenu imas lepo zivot a ne ovako da zajebajes djecu vamo na serveru jednostavno nije ovo za tebe
A pa lepo kazes jer ste nesposobni xaaxaxax Pa jeste vi ste nesposobni da izadjete iz sobe vas moraju da setaju zato ste jaki u gta
nije dostavljen duzi POV. a neces ti da mi kazes dal cu ja da igram hocu da vas maltretiram svaki dan jer se userete u gace vase smrdljive kad naidju crna vozila izbrisite gta vi niste za ovo vi ste za minecraft. jer vas 5 ljudi jebe kad ste nas uhvatili nikada jer krenete ko pickice da trcite i vezete i mi vas isutiramo i posle kukate da vas admini drugari brane NEMA DUZI POV ZALBA ODBIJENA .

Last edited:

Bogdane

Player
Player
A pa lepo kazes jer ste nesposobni xaaxaxax Pa jeste vi ste nesposobni da izadjete iz sobe vas moraju da setaju zato ste jaki u gta
nije dostavljen duzi POV. a neces ti da mi kazes dal cu ja da igram hocu da vas maltretiram svaki dan jer se userete u gace vase smrdljive kad naidju crna vozila izbrisite gta vi niste za ovo vi ste za minecraft. jer vas 5 ljudi jebe kad ste nas uhvatili nikada jer krenete ko pickice da trcite i vezete i mi vas isutiramo i posle kukate da vas admini drugari brane NEMA DUZI POV ZALBA ODBIJENA .
samo sanjaj da nema duzi pov, ako treba stavicu pov od 1h pa da vidimo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom