sve se vidi u pov, voze u kontra smeru i posle se udaraju i buse gume bez ikakvog ic razloga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma mogu da vozim gde hocu i kako hocu nemoj da se palis kao ovi klinci nemas pocetak situacije a drugo ubili smo te nismo te robali tako da budi srecan .a drugar ti uradio f1 ako to okacim on ode za CLA dobija warn i nece biti u org ?Decko ti si unistio rp situaciju time sto si vozio u kontra smer (fearrp), udarao u gurao autom(cr) i busio gume, a navodno popravljas auto(failrp)... to nije bio roleplay, zasto bih dizao ruke onda?
Ne pali se necu da vas kacim jer si rekao da me vrv znas tako da nemas pocetak situacije kako si dosao do nas al nbtDecace ne mozes da vozis gde hoces i kako hoces bez da krsis pravila(pg,vdm,cr,fearrp), jos kao treba da budem srecan sto me nije robao covek koji radi u GOV...jeste vi normalni? Ako sam nesto uradio na pocetku situacije slobodno kaci, ali neces jer se vidi kako vozis i sta radis. A ovo za f1 je glupost, to sto mu je pukla igrica ne znaci da je uradio f1, da smo hteli to da radimo, uradili bi obojica... cak i da dobije warn svakako nije u org.
Brate rekao sam da necu da te kacim jer se poznajemo nije mi do svadje ni do kacenja sta je bilo, bilo je sve je to igrica i zezamo se...Sta vam tacno treba od pocetka situacije, jer mislim da se ovde vidi vise nego dovoljno, i da tih 10ak sekundi nista ne menja, ako Alexios misli da te 10 sekundi menjaju situaciju on neka okaci, ali ovde se sasvim jasno visi sta i kako su radili, ako on smatra da sam ja nesto prekrsio neka i on kaci...