Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Suspect ID
51172
Date of violation
Sep 9, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/e1n53i

Alexios Santos

Player
Player
Sad ne moze da bude nema pocetka kad ima ne diram nikoga neko drugi zapocinje situaciju i lik 47852 je kaznjen za PG jer su mu probusene gume
Ali ja apsolutno nista nisam uradio samo sam se pomerio kada sam video da pucaju i dosao da pitam ovde 3 igraca sahpa krse to da pucaju na mene al kacim samo 51172
na snimku se vidi da me je igrac sa belom kosom pucao i prisao sam mu normalno da ga pitam sto me puca gde mi je brojao i rekao da se sklonim ili sta sam ja uradio tu ?
Kaznjavajte ovo ajde da se nauce..

Popke

Player
Player
Sad ne moze da bude nema pocetka kad ima ne diram nikoga neko drugi zapocinje situaciju i lik 47852 je kaznjen za PG jer su mu probusene gume
Ali ja apsolutno nista nisam uradio samo sam se pomerio kada sam video da pucaju i dosao da pitam ovde 3 igraca sahpa krse to da pucaju na mene al kacim samo 51172
na snimku se vidi da me je igrac sa belom kosom pucao i prisao sam mu normalno da ga pitam sto me puca gde mi je brojao i rekao da se sklonim ili sta sam ja uradio tu ?
Kaznjavajte ovo ajde da se nauce..
Tvoj iz fama kaznjen za pg ovde
On bezi sa busnim gumama gde ti iz inata prikrivas njega i praviš se lud vidi se na žalbi da je izbrojano

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Odlucio sam sledece,

Zahtevam da dostavis duzi POV situacije da bih mogao zakljuciti zalbu.
ROK: 6h

Alexios Santos

Player
Player
Odlucio sam sledece,

Nemam duzi POV admine namerno ovo radis jer vidis da su oni krivi nema veze zbog tavkih igraci odlaze sa servera
vidi se da stojim i vidi se pocetak situacije da pucaju cara cara 4x4 auto ja nista ne radim i pogadjaju mene sta ti tu nije jasno ajde.
Nema duzi pov jer to uvek radite branite drugare zakljuci na osnovu ove zalbe. nemam duzi pov ovo je replay jer me je pucao da sam znao da ce pucati snimao bi od kako sam kupio racunar.

Alexios Santos

Player
Player
evo ti ga duzi POV kako je pocela situacija pucaju coveka dok bezi i onda mene vidite vreme
vidite i na mapi da igraci vasi nisu kod nas ja gore stojim vidi se i vreme situacije i onda kada se uporedi moj POV vidi se da sam ja snimao kako ga pucaju ako
klip mora stojati online 48 sati ako ne stoji nije problem uplad cu ja ovo sto sam vase snimio

Popke

Player
Player
evo ti ga duzi POV kako je pocela situacija pucaju coveka dok bezi i onda mene vidite vreme
vidite i na mapi da igraci vasi nisu kod nas ja gore stojim vidi se i vreme situacije i onda kada se uporedi moj POV vidi se da sam ja snimao kako ga pucaju ako
Ovo nije tvoj pov nego moj , nije validann

Alexios Santos

Player
Player
Smešan , kad se neko žali na tebe uvek se izvlačis na duzi pov a kad tebi admin zatraži pov onda je sramota
jeste sramota jer u mom povu se uvek vidi sve a u vasem je skraceno aj cuti robamo vas svako vece obrisi igricu sto padate toliko od nas 5 jos vam admini pomazu
validan je pov jer si ga vec okacio za igraca tako da se vidi da ja nista ne krsim al nbt admin ce odbiti jer ste mu se uvlacili refko je bio uvek u sahpu 28 tako da ne boj se ali zato mi vas u igrici ubijamo svako vece

Alexios Santos

Player
Player
Toliko ste jaki da svako veče provedete u demorgan :eek:
u demorganu a zasto jer ste vi bebice koje se zale ne umete da uhapsite 5 ljudi nesposobni pa da imate drugih problema nije to ...
a demorgan jer admini sve oni koji su bili u sahpu nas kaznjavaju al nema veze vama je krivo da vas 5 ljudi pobije ja ne bi igrao da sam na vasem mestu a i vi ste u demorganu koliko vidim

Alexios Santos

Player
Player
Odlucio sam sledece,

ovde se vidi da nisam nista dirao SAHP vidi se kako dolazim u daljini i kada pogledate moj klip vidi se iz mog ugla isto ovo
nigde nema na mapi njihovog pored mene gore niti sam ja izazivao policiju zato ti trazis duzi pov da bi me kao kaznio za CB al ne mozes ovde se vidi da nisam dirao ako realno gledas videces uporedi i vreme na ovom klipu i mom klipu i vidim se ja na oba tako da necemo da se lazemo.. Watch 2025-09-10 14-33-25 | Streamable ---- Watch 6.15 bez razloga | Streamable

Popke

Player
Player
ovde se vidi da nisam nista dirao SAHP vidi se kako dolazim u daljini i kada pogledate moj klip vidi se iz mog ugla isto ovo
nigde nema na mapi njihovog pored mene gore niti sam ja izazivao policiju zato ti trazis duzi pov da bi me kao kaznio za CB al ne mozes ovde se vidi da nisam dirao ako realno gledas videces uporedi i vreme na ovom klipu i mom klipu i vidim se ja na oba tako da necemo da se lazemo.. Watch 2025-09-10 14-33-25 | Streamable ---- Watch 6.15 bez razloga | Streamable
Ovo je moj pov , ne smeš tudji pov da stavljas bivši admine

Last edited:

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Niste dostavili duzi POV u zadatom roku takodje ne mozete dostavljati tudje POVove.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom