Kradja iz fama
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bez tog ranka nebi to mogao da uradimznaci ovo nije bila kradja nego mi je dosao leader fama i dao rang: asistent leadera, i reko da mu pomognem sa premestanjem u drugu kucu. da mu dodajem stvari u auto da bi ja dobio neke pare. Posle toga su mi pretili ako im nedam pare da ce da me okace za kradju nakon sto nisam imao pare su me i okacili.
CUO SAM ZA OVU SEMU umeju to da rade cekaju ispred hotela daju 40k nekome za odecu defolt onda ih urade na foru kao ovogznaci ovo nije bila kradja nego mi je dosao leader fama i dao rang: asistent leadera, i reko da mu pomognem sa premestanjem u drugu kucu. da mu dodajem stvari u auto da bi ja dobio neke pare. Posle toga su mi pretili ako im nedam pare da ce da me okace za kradju nakon sto nisam imao pare su me i okacili.
nas leader je u spaniji tako da nez koji lider ti dao asistent a i meni si drugaciju pricu ispricaoznaci ovo nije bila kradja nego mi je dosao leader fama i dao rang: asistent leadera, i reko da mu pomognem sa premestanjem u drugu kucu. da mu dodajem stvari u auto da bi ja dobio neke pare. Posle toga su mi pretili ako im nedam pare da ce da me okace za kradju nakon sto nisam imao pare su me i okacili.