Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
32074
Players nickname
Stefan Moncler
Suspect ID
41759
Date of violation
Sep 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/KbULGJnh6TM?feature=shared

Alexios Santos

Player
Player
Cist aimlock vidi se ko iz aviona...
Majke ti a koji je ovo cit daj da svi skinu onda aj kazi posalji link znam drugar stefan ti rekao da komentarisees i sad kao uticete na admina to a dzabe ? posalji link kad znas da je cit koji je ?
a nemas link pa nemoj da pusis kurac onda ovde aj bezi idi radi domaci

Djolee

Player
Player
Majke ti a koji je ovo cit daj da svi skinu onda aj kazi posalji link znam drugar stefan ti rekao da komentarisees i sad kao uticete na admina to a dzabe ? posalji link kad znas da je cit koji je ?
a nemas link pa nemoj da pusis kurac onda ovde aj bezi idi radi domaci
Al bitno je da si ti taj video odma obrsio sa YT al sjebali su te jer su ga snimili i okacili ahahaha.

Alexios Santos

Player
Player
Al bitno je da si ti taj video odma obrsio sa YT al sjebali su te jer su ga snimili i okacili ahahaha.
Ne obrisao sam jer sam hteo duzi da stavim video ali me ovaj debil prijavio pa bas zelim da vidim kad vam odbiju zalbu sta cete da radite ??

Alexios Santos

Player
Player
Admini me specaju svako vece i sad ispade da imam cit ovo je sramota pogledajte vidi se da ja nemam cit oni to imaju cim znaju za cit sto oni kazu nema ova mapa ja nemam nista osim ovaj nisan zeleni sto sam ubacio to nije cit

Vin Turbo

Player
Player
Ja ne znam kako tako od jednom pojavi se mala grupica dečaka koja znaju šta taj AimLock radi, proverite sami sebe prvo pre nego što serete drugima. Neko je komentarisao da je on dobar pucač koristio bi rev, mi svi možemo da koristimo rev ali ne želimo, ne takmičimo se ko je najbolji u pucanju.

SAHP, FIB I tako dalje e smo pucali, ubijali, i do sada niko nije napravio žalbu na njega, admini ga specaju svaku noć. Vidi se da su vam kompleksi proradili, nije sve jedno kad vas nađemo. Pojeli ste se živi i zato sada izmišljate svašta, dečko hak nema, koristi reshade za crosshair, to što ste vi debili iskompleksirani, nije niko kriv, idite malo na informal.

Top Bottom