By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
ahhahaja koji spiderman ja ovo nisam video u zivotu![]()
Watch EVO DA NAUCIS (Alt + enter da udjes u fullscreen brate, mozda bolje budes cuo) | Streamable
Watch "EVO DA NAUCIS (Alt + enter da udjes u fullscreen brate, mozda bolje budes cuo)" on Streamable.streamable.com
Ne snima ti sve slojeve![]()
Watch EVO DA NAUCIS (Alt + enter da udjes u fullscreen brate, mozda bolje budes cuo) | Streamable
Watch "EVO DA NAUCIS (Alt + enter da udjes u fullscreen brate, mozda bolje budes cuo)" on Streamable.streamable.com
Ne treba po novom snimat sve slojeveNe snima ti sve slojeve
Odsekao si kako si sisao sa roofa sumnjam da je radiom skocioevo vam ceo pov izvinjavam se sto na nekim momentima pukne nije do mene snimam na hdd i cesto zabode tako na pocetku i posle radi clean, ako treba kaznite me za pre kruga lik me pucao pa sam se spustio da me ne ubije
AHGAAHHAHAHAHAH zasijecne na momentima gdije koristis radio, dobro editujesevo vam ceo pov izvinjavam se sto na nekim momentima pukne nije do mene snimam na hdd i cesto zabode tako na pocetku i posle radi clean, ako treba kaznite me za pre kruga lik me pucao pa sam se spustio da me ne ubije
gde je tu dokaz? lepo sam rekao razlogAHGAAHHAHAHAHAH zasijecne na momentima gdije koristis radio, dobro editujes
idi guglaj da li pov moze da zabode na pocetku kada snimas na hddu, desava mi se cesto, ako treba poslacu ti ja linkdadaa radi cijeli pov clean a ovaj dio gdije si sa globusa skocio sa radiom si editovo kao da ti je zastopo snimak