povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!e moj Hermano ali ti kad nama brojis i izbrojis moras cekat da mi tebe prvo opalimo a ne ti nas znaci kada izbrojis od 5 do 1 ti moras cekati da mi prvi opalimo jer ti prvi ne mozes odnosno moze ali to ti je 6.15evo moj pov sve uredno izbrojano i hocu da se kazni ovaj zeleni sto me je kacio jer se cuje na snimku da je brojo do 2 i poceo da puca
plus buraz ti se nisi cuo da brojis to se vidi u povu tkd cisti 6.15zamolicu admina da ne kaznjava saljem brzo pov na kom se vidi i cuje da saam sve uredno izbrojo
Brt moj pitanje sta ces ti na parasutu a u org si to ti je cisti failevo moj pov sve uredno izbrojano i hocu da se kazni ovaj zeleni sto me je kacio jer se cuje na snimku da je brojo do 2 i poceo da puca
sta izmisljate pravila hahahahaBrt moj pitanje sta ces ti na parasutu a u org si to ti je cisti fail
Ne izmisljsj pravila bolje cuti ne blamiraj se vise Admin zna sta da radi u ovakvoj situaciji vrlo dobroe moj Hermano ali ti kad nama brojis i izbrojis moras cekat da mi tebe prvo opalimo a ne ti nas znaci kada izbrojis od 5 do 1 ti moras cekati da mi prvi opalimo jer ti prvi ne mozes odnosno moze ali to ti je 6.15
bato ko je tebe uco pravila da mi je znate moj Hermano ali ti kad nama brojis i izbrojis moras cekat da mi tebe prvo opalimo a ne ti nas znaci kada izbrojis od 5 do 1 ti moras cekati da mi prvi opalimo jer ti prvi ne mozes odnosno moze ali to ti je 6.15
mozad je u kriminalnoj orgBrt moj pitanje sta ces ti na parasutu a u org si to ti je cisti fail
buraz nije mi prvi put da se susrecem sa g.p 6.15 mislis da se nisam raspitivao sa adminima sami su rekli tobato ko je tebe uco pravila da mi je znat
gde si ti procitao ovo pravilo molim te mi recie moj Hermano ali ti kad nama brojis i izbrojis moras cekat da mi tebe prvo opalimo a ne ti nas znaci kada izbrojis od 5 do 1 ti moras cekati da mi prvi opalimo jer ti prvi ne mozes odnosno moze ali to ti je 6.15
vidi se da nijemozad je u kriminalnoj org
udji u igricu pozovi admina i reci mu to i vidi sta ce ti recigde si ti procitao ovo pravilo molim te mi reci
decko nakon sto odbrojis mozes da pucas ne moras ti da cekas da tebe neko puca sta pricas tiudji u igricu pozovi admina i reci mu to i vidi sta ce ti reci