Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
MILE PUSKKA
Suspect ID
77529
Date of violation
Nov 10, 2025
Time of violation
22:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BAwCeoFErMI

zli

Player
Player
Znači momak ima neke probleme u razvoju ima neke komplekse koje ljeći na nama normalnim igračima
Vrijeđa me govori da ima privilegije da može raditi šta hoće otima me odvodi me i na kraju svega zove admina
ALEKSAA SMITH i govori mu da me šalje u zatvor jer mu se prohtjelo.
Tužno što i admini surađuju sa ovakvim nesposobnim ljudima.

Nane Beli

Active Member
Leader of unofficial org
Znači momak ima neke probleme u razvoju ima neke komplekse koje ljeći na nama normalnim igračima
Vrijeđa me govori da ima privilegije da može raditi šta hoće otima me odvodi me i na kraju svega zove admina
ALEKSAA SMITH i govori mu da me šalje u zatvor jer mu se prohtjelo.
Tužno što i admini surađuju sa ovakvim nesposobnim ljudima.
Inace kada imas pusku na glavi trebas da imas strah za svoj zivot admin nije pogresio a igrac ima korumpiranu biografiju i perk da moze da ic vredja ljude i opet ni on nije nista pogresio

zli

Player
Player
ne oćekujem ja od vas ništa samo pokazujem drugim normalnim igačima s kim imaju posla

Nane Beli

Active Member
Leader of unofficial org
vi ste toliko loši i jadni da je to stvarno tužno gore ljude nisam vidio a kamoli admine šta rade.
Može vas bit sramota liječite svoje komplekse i greške u razvoju na nama koji igramo igricu.
Kad naucis pravila i steknes barem malo iskustva na ovom predivnom serveru onda kreni da se zalis i raspaljujes po drugima. Pozdrav bato i uzivaj mi

zli

Player
Player
Sinko ti djeci od 8 do 12 godina govoriš takve stvari da ti je krajnje vrijeme da posjetiš neku ustanovu to je sve što ću ti ja reći.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom