Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71812
Players nickname
Don Andjelo
Suspect ID
8561
Date of violation
Dec 2, 2025
Time of violation
19:55
Proofs
https://youtu.be/npSr4fpYsQg

Don Andjelo

Player
Player
sve se vidi u pov-u ne zna se ponasati kao policajaac pise kazne koliko on zeli molim administraciju da pogleda do kraja i kazni ovog opasnog momka jer on ne moze znati da sam ja organizator toga verovatno radi i MG jer dosao je na hakerski poslednji i bez ispitivanja mojih ljudi samo je napisao kaznu za 4.18 bez ikakve informacije ko je organizator svega.

Last edited:
jedi govna sine moj glup si za medalju dostavi ti svoj pov da si bio tu i odakle ti znas ko je organizator a meni nije potreban pov od pocetka vec tebi kad si dosao i poceo da se kurcis tu ko ti je kriv kad si opterecen samnom
Mazlume sta pise kad startas hakerski napad : Dolazi do hakiranja drzavnih podataka :D

Don Andjelo

Player
Player
jel znas da to admini mogu proveriti ko je danas radio satelit a ti pises kako ti zelis ja satelit nisam startovao vec drugi samo sam bio tu a tebi odakle informacija da pises kako ti mislis da treba nauci pravila pa onda seri malo nemam nista licno protiv tebe ne znam zasto se ti kurcis toliko a ne znas nista

Shazy

Player
Player
sve se vidi u pov-u ne zna se ponasati kao policajaac pise kazne koliko on zeli molim administraciju da pogleda do kraja i kazni ovog opasnog momka jer on ne moze znati da sam ja organizator toga verovatno radi i MG jer dosao je na hakerski poslednji i bez ispitivanja mojih ljudi samo je napisao kaznu za 4.18 bez ikakve informacije ko je organizator svega.
Promeni naslov u g.p 6.4|8561

Deda Nikolaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom