Koriste medkit da bi se popeli na kucu za koju postoji prirodan put.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koji si ti banevejder masni sto kacis ljudeKoriste medkit da bi se popeli na kucu za koju postoji prirodan put.
kacis tu a ben evade radisKoriste medkit da bi se popeli na kucu za koju postoji prirodan put.
Gde sam ja tebe na pov-u pucao?Nisi ni video dovoljno dokaza da sam se popeo pov ti nije dug i forum format nije ispunjen kako treba jer si stavio za ime ne znam i radis mg jer si rekao sad cu da te kacim staviš i brojis van poseda sto nije novo jer si i pucao van poseda tj na ulici
lice dok smo te pucali mi ti ulazis u kucu ,sto je g.p. 1.2 i ti krsis pravila a mislisd a si pametanGde sam ja tebe na pov-u pucao?
Gde sam ja na pov uradio ba?Gde sam ja tebe na pov-u pucao?
Nema pov , nema kazne.lice dok smo te pucali mi ti ulazis u kucu ,sto je g.p. 1.2 i ti krsis pravila a mislisd a si pametan
Stavio medkit da bi se popeo na kucu za koju postoji vise prirodnih nacina.Gde sam ja na pov uradio ba?
postoji 1 + nije to uradioStavio medkit da bi se popeo na kucu za koju postoji vise prirodnih nacina.
Postoji vise samo vas IQ nije toliko velik da saznate za ostale. Svakako je stavio medkit da bi se popeo sto znaci da je radio BA , ili je hteo da uradi.postoji 1 + nije to uradio
Na tvoju informaciju nisam macak.Koji si ti banevejder masni sto kacis ljude
Znaci ti kazes da postoji prirodan nacin da se popne na kucu. Sto znaci da bi igrac trebao snositi posledicu kazne BA.postoji 1 + nije to uradio
Stavio medkit da bi se p
Ja nisam koristio medkit da se popnem vec da dam coveku da digne drugog nemas dokaz da sam ja hteo da uradim BAStavio medkit da bi se popeo na kucu za koju postoji vise prirodnih nacina.
Jer ne zelim da dobijem ban aktivan sam na serveru po 8 sati dnevnoSto se tolko pravdas ako nisi?