By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!si bio tu ne cutidruze baitas konstantno cr radis i radio si pre toga pa si opet dosao, mogo si da udjes na ostala 15 akaunta pa da dodjes da baitas
pokazi snimak gde se vidi cela situacija kada si i umro prvi put pa se vratio opet tu kad vec kacis okaci ceo klip,hvalasi bio tu ne cuti
NARAVNO CUTI ovek ce TAKO BITOkacicu ja sada ceo snimak, ti si decko debil, kao prvo udaras mi auto na informalu i gazis me kolima
dok cekam, radis nlr posle toga
ne znam sa kog acc pises s obzirom da ih imas 15 uvedi me malojedan covek bio jos van auta sta oces cuti i smrdi u propaloj p*
Istina brate istina bas sam se uplasio o nee..debilcina ima ban na 10 akaunta igra preko vpna u igraonici na svaki racunar ima po 4 akaunta i doso da mi se kurci ovde debilcina
hahahhaha ostani da blejis na 15 acc u igraonici i smaraj admine kako ces dovesti drugove "da igraju u igraonici" kako bi igrao a igrao na 15 acca sta sa Miljan Jovic ?
istina brate blacklist i igra nice klosarihahahhaha ostani da blejis na 15 acc u igraonici i smaraj admine kako ces dovesti drugove "da igraju u igraonici" kako bi igrao a igrao na 15 acc
Miljan je banovan + blacklistan tako da on jos igra ja znam gg ima i dokaze pozdravne znam o cemu pricas Miljan je dobio ban jos pre ne znam kolko, nemoj da mi menjas temu retarde glupi, ne znam kakve veze ima MIljan sa tvojim akauntima
leci komplekse jer smo te isutirali iz fam-a ko klosara zadnjeg pa sad vdm radis i rdm konstantno HAHAHAHAHAHMiljan je banovan + blacklistan tako da on jos igra ja znam gg ima i dokaze pozdrav