By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahaha saljem snimak kako prvi udarasPrvi si poceo da me udaras kad sam stao na svoje mesto sto nisi snimao od pocetka posle si poceo da me zezas pa smo stajali jedno drugo na mesto kao sto se i vidi da si i ti i ja.Nisam nista snimao i ne planiram ako se stvarno ovo uvazi kao zalba sto si ti mene prvi udarao znaci ne verujem poceo sam da igram na ovom serveru u nadi da nema ovakvih debila ali ti si jedan od gorih, cak sam ti se posle i izvinio zato sto si me prvi udarao i sto sam te vredjao a ti boli te *.Nema veze admini ako mogu da pogledaju logove ko je koga prvi udarao super ja nisam snimao i ne pada mi na pamet da snimam u pola 5 ujutru ovakvo desavanja. Ja sam mu se izvinio i hteo sam nekako da nadoknadim to sto sam ga uvredio debilu i slicno ja njemu nista drugo lose nisam rekao i ovde sam mu rekao da je debil jednostavno kad je neko debil on je debil brate nema mu leka. Nemam vise nista da kazem stvarno sramota sta covek radi udara me uprvi u pola 5 ujturu onda kad ga vredjam snima me kao da ne kazem sta * strasno mene bi iskreno bilo sramota na tvom mestu da stavim ovo.
Nevalja da lazes (Prvi si poceo da me udaras kad sam stao na svoje mesto )Prvi si poceo da me udaras kad sam stao na svoje mesto sto nisi snimao od pocetka posle si poceo da me zezas pa smo stajali jedno drugo na mesto kao sto se i vidi da si i ti i ja.Nisam nista snimao i ne planiram ako se stvarno ovo uvazi kao zalba sto si ti mene prvi udarao znaci ne verujem poceo sam da igram na ovom serveru u nadi da nema ovakvih debila ali ti si jedan od gorih, cak sam ti se posle i izvinio zato sto si me prvi udarao i sto sam te vredjao a ti boli te *.Nema veze admini ako mogu da pogledaju logove ko je koga prvi udarao super ja nisam snimao i ne pada mi na pamet da snimam u pola 5 ujutru ovakvo desavanja. Ja sam mu se izvinio i hteo sam nekako da nadoknadim to sto sam ga uvredio debilu i slicno ja njemu nista drugo lose nisam rekao i ovde sam mu rekao da je debil jednostavno kad je neko debil on je debil brate nema mu leka. Nemam vise nista da kazem stvarno sramota sta covek radi udara me uprvi u pola 5 ujturu onda kad ga vredjam snima me kao da ne kazem sta * strasno mene bi iskreno bilo sramota na tvom mestu da stavim ovo.
Off topicPrvi si poceo da me udaras kad sam stao na svoje mesto sto nisi snimao od pocetka posle si poceo da me zezas pa smo stajali jedno drugo na mesto kao sto se i vidi da si i ti i ja.Nisam nista snimao i ne planiram ako se stvarno ovo uvazi kao zalba sto si ti mene prvi udarao znaci ne verujem poceo sam da igram na ovom serveru u nadi da nema ovakvih debila ali ti si jedan od gorih, cak sam ti se posle i izvinio zato sto si me prvi udarao i sto sam te vredjao a ti boli te *.Nema veze admini ako mogu da pogledaju logove ko je koga prvi udarao super ja nisam snimao i ne pada mi na pamet da snimam u pola 5 ujutru ovakvo desavanja. Ja sam mu se izvinio i hteo sam nekako da nadoknadim to sto sam ga uvredio debilu i slicno ja njemu nista drugo lose nisam rekao i ovde sam mu rekao da je debil jednostavno kad je neko debil on je debil brate nema mu leka. Nemam vise nista da kazem stvarno sramota sta covek radi udara me uprvi u pola 5 ujturu onda kad ga vredjam snima me kao da ne kazem sta * strasno mene bi iskreno bilo sramota na tvom mestu da stavim ovo.