By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako god, pogledaj chat na slici se vidi da mu ID 8370 psujeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite video dokaze o cijeloj situaciji i format zalbe nije ispravan. Čeka se odgovor ID-a 16917.
(nema IDa na koji se zalite)
Ima 4 sati da odgovori.
Da da, a kako je priznat skrinshot kad sam ja to uradioto je priznato a ovo ne moze? Kako to?brate da ti kazem nista necesh da postignes sa slikom treba ti snimak 1 minut
Da da, a kako je priznat skrinshot kad sam ja to uradioto je priznato a ovo ne moze? Kako to?Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite video dokaze o cijeloj situaciji i format zalbe nije ispravan. Čeka se odgovor ID-a 16917.
(nema IDa na koji se zalite)
Ima 4 sati da odgovori.
idi placi,nemas nigog na svojoj strani a ja imamDa da, a kako je priznat skrinshot kad sam ja to uradioto je priznato a ovo ne moze? Kako to?
Hahaha tek ces ti da places kad budem izbaacio sve o tebi na forum. Picko skemerskaidi placi,nemas nigog na svojoj strani a ja imam
to je PG pises u chat-uidi placi,nemas nigog na svojoj strani a ja imam
ae cekam idaljeHahaha tek ces ti da places kad budem izbaacio sve o tebi na forum. Picko skemerska
Cekaces govno jednoae cekam idalje