By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!snimak je izacen u delu pre nego sto te je pucao mozda ti je brojao 5 sekundi nek taj lik okaci svoj pov ili ti okaci normalan pov ovo je isecen video na polaStao da bacim pogled po google de mi blago vracam se u gta lik uperio pucao i jos prica sa mrtvakom nemoj nikad vise da si doso ovde kaze ono grad xD ... przenica
Video nije trimovan, ako blejim na forum npr i neko me ubije ingame kako to da snimim.. snimio sam trenutak killa, a klip nije trimovan blejao na google trazio sliku neku..Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Zamolicu Vas da dostavite POV koji nije trimovan/editovan !
 - Imate rok 12h

Snimam tako sto preko graficke usnimim zadnjih 5 min al snima samo ingame nzm dal ti jasno il ne, deo kad se majem na net ne snima a to je bilo manje od minut .. al svakako je G.P. 6.15 razumeo il neNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
 - Imate rok 12h

Mogu ti privatno posaljem ceo klip od pet min gde deluje svaki put kad pustim pesmu na youtube il nesto da je klip trimovan jer snima samo ingame...Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
 - Imate rok 12h

trazio sliku blaga hahahahah, moj braaaaaaaaaaatVideo nije trimovan, ako blejim na forum npr i neko me ubije ingame kako to da snimim.. snimio sam trenutak killa, a klip nije trimovan blejao na google trazio sliku neku..