Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18246
Players nickname
Stefan Cartier
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 12, 2022
Time
00:00h
Proofs
https://i.imgur.com/yjluL4r.png

Stefan Cartier

Player
Player
Postovani Ivkezz, dobio sam perma ban za G.P. 1.1 jer sam se jednom ulogovao sa bratovog racunara na moj akaunt. Nisam znao da je to zabranjeno, ja se stvarno izvinjavam nece se ponoviti. Volim da igram na ovom serveru sa mojim drugarima i nasao sam puno prijatelja sa kojima igram na njemu. Slobodno mi obrisite novac i sve sto imam samo zelim da nastavim da igram sa drugarima i ostalim prijateljima na serveru. <3

Nikola Angel

Player
Player
Postovani Ivkezz, dobio sam perma ban za G.P. 1.1 jer sam se jednom ulogovao sa bratovog racunara na moj akaunt. Nisam znao da je to zabranjeno, ja se stvarno izvinjavam nece se ponoviti. Volim da igram na ovom serveru sa mojim drugarima i nasao sam puno prijatelja sa kojima igram na njemu. Slobodno mi obrisite novac i sve sto imam samo zelim da nastavim da igram sa drugarima i ostalim prijateljima na serveru. <3
❤️

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, meni je zao ali vama je Abraham fino rekao da to ne radite vise, vi ste nakon tog upozorenja VISE puta uradili istu stvar. Nazalost necete dobiti unban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom