Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Dragan Reyli
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 13, 2022
Time of violation
17:58
Proofs
https://youtu.be/VwsOYJ68Aj8

Matke Magluta

Player
Player
20 min mi cekamo da oni dodju i na kraju dodju samo 2 iz lspd-a i 1 iz FIB-a, sto znaci da nemaju strah za zivot taoca i jos se bezobrazno ponasaju, ovaj 20039 je zamenik inace direktora FIB-a Milovan Krstic i vidite njegovo ponasanje, btw to mu je sminka pa mu je zato taj ID

Dokaz kad smo stigli: a na povu se vidi kad su predati taoci

Nakon 10 minuta od kako smo stigli policije jos nema posle i poziva i globala koji je taoc poslao jer je bio FIBovac, dok traje talacka nacelnik policije salje na drzavnu frekvenciju kako rade saobracajnu kontrolu, znaci zabole nas za talacku i taoce

Last edited:

Milovan Ashford

Player
Player
20 min mi cekamo da oni dodju i na kraju dodju samo 2 iz lspd-a i 1 iz FIB-a, sto znaci da nemaju strah za zivot taoca i jos se bezobrazno ponasaju, ovaj 20039 je zamenik inace direktora FIB-a Milovan Krstic i vidite njegovo ponasanje, btw to mu je sminka pa mu je zato taj ID

Dokaz kad smo stigli: a na povu se vidi kad su predati taoci

Nakon 10 minuta od kako smo stigli policije jos nema posle i poziva i globala koji je taoc poslao jer je bio FIBovac, dok traje talacka nacelnik policije salje na drzavnu frekvenciju kako rade saobracajnu kontrolu, znaci zabole nas za talacku i taoce

Odakle znaš da sam ja? I stigli smo, ali pošto ste brojčano nadjačani, a naši ljudi zbog svojih budzeta neće da dolaze. Trebalo bi da se zabrane talačke i pljačke, jer dve organizacije protiv 4 bande ili 5 ne može.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom