Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P. 6.15 - Guerilla Family | ID: 30748, 30779, 30842

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
30748, 30779, 30842
Date of violation
Nov 12, 2022
Time of violation
00:35
Proofs
https://youtu.be/rfSircTog28

Ray Gold

Player
Player
Post gdje su prijavljeni od strane mene takoder su vec par puta prijavljeni od strane mojih ljudi..

Već su prijavljivani za ovo ali konstantno dolaze da RDM rade voze se po nasem fam dvoristu baitaju pucaju kako im se hoce.. sad su 3 clana guerilla familije.

POV od radnije nemam jer sam stajao da popravim panele i oni su se samo pojavili i u tom trenutku sam upalio snimanje

Zamoljavam administraciju da rjesi ove debile jer narusavaju svaki vid RP igre na ovom serveru

Last edited:

Draven Guerrilla

Player
Player
Pozdrav momci,

Lepo smo vam najavili sat vremena ranije da ispolirate i izglancate panele kad dodjemo da ne prljamo ruke dok skupljamo baterije.

Sto se pucnjave tice, jasno smo vam naglasili zbog cega smo tu, i nakon vaseg upozorenja i potezanja oruzja mi smo uradili isto ali ste nazalost popadali, da li je u pitanju slab vid ili se ruke tresu od straha ne znam sta je ali uglavnom slabo vi nesto pucate pa je ishod bio ovakav.

Jos jedna stvar, ne mesajte nas sa godfather ili bilo kojom slicnom familijom, mi smo ovde iskljucivo zbog pucanja i zezanja i dolazimo sa mesta gde smo se pucali godinama. Guerrilla familija operise solo i nemamo veze ni sa kim drugim.

Pozdrav, Guerrilla

Kljajo Guerrilla

Player
Player
Slazem se sa kolegom iznad, bilo je fino naglaseno da cemo doci, bili smo kulturni, cak smo i fino zamolili da dignete ruke, medjutim pravili ste se gluvi. Ne znam kakav je ovo " dokaz " gdje ispada da mi bezveze stojimo na autu i cutimo i samo cekamo trenutak da vi krenete prvi pucati? Haj dobro, svaka cast za trud, ali i taj trud ce se isplatiti ♥.
Srdacan pozdrav, Guerrilla

Ray Gold

Player
Player
Slazem se sa kolegom iznad, bilo je fino naglaseno da cemo doci, bili smo kulturni, cak smo i fino zamolili da dignete ruke, medjutim pravili ste se gluvi. Ne znam kakav je ovo " dokaz " gdje ispada da mi bezveze stojimo na autu i cutimo i samo cekamo trenutak da vi krenete prvi pucati? Haj dobro, svaka cast za trud, ali i taj trud ce se isplatiti ♥.
Srdacan pozdrav, Guerrilla
Nista vi niste rekli.. dodete u 35minut znaci panel ne mozete krasti sta imate upadat u dvoriste i ubijati onda?? a prije toga se vozate po dvoristu i izdrkavate sa autima kao da je vasa kuca i dvoriste..cisti RDM iliti g.p. 6.15
Vidi se da ne znate pravila ali naletili ste na prave koji ce vas naucit malo
L.P.

Kljajo Guerrilla

Player
Player
Da je situacija obrnuta i da vi nas konstantno ubijate, i mi bi bili ljuti iskreno, ali ne bi vas kacili po forumu nego bi vas jurili po serveru.
Tuzno je to sto ne mozete nikako drugacije da nam se osvetite nego ovim putem.. U getu nas mozete uvek naci, a i u vasoj sobi sa panelima. Pogledajte koliko vremena ima do skupljanja panela i tako cete znati kad smo tu

Ray Gold

Player
Player
Da je situacija obrnuta i da vi nas konstantno ubijate, i mi bi bili ljuti iskreno, ali ne bi vas kacili po forumu nego bi vas jurili po serveru.
Tuzno je to sto ne mozete nikako drugacije da nam se osvetite nego ovim putem.. U getu nas mozete uvek naci, a i u vasoj sobi sa panelima. Pogledajte koliko vremena ima do skupljanja panela i tako cete znati kad smo tu
ma nemas sta biti tu prije nego sto mislis krasti panele zadnji minut do panela u 59 imas pravo da uletis i krades do tada svaki ulaz i privatan posjed i ako konstantno baitas i vozis se po cjeli dan po dvoristu uz to kad vas ubijemo odma LTA radite napusavate kurcem svakoga onda ocekujes nekakav RolePlay sto ti spominjes gore??? druze moj pojma ti nemas ni sta je RP ni pravila vidi se iz prilozenog a ako treba svaki dan cu kacit pa dobijajte warove i banove jer takvu gamad sto ubija RP kao vi nista drugo ne zasluzuju

A i tocno se zna da su vam ovo Twink ACC svima i da namjerno dolazite provocirati i ubijati sve dok ne dođe do toga da vam se matcha main acc sa twinkom pa se utvrdi po IP adresi tko ste stvarno ali polako i to ce doci samo nastavite ovako.

Kljajo Guerrilla

Player
Player
Kao sto sam naveo, mnogo si uznemiren jer ne mozete prihvatiti cinjenicu da vas 4 do 5 ljudi konstatno ponizava i dokazuje koliko ste zapravo losi u pucanju. Samim tim roleplay ne mozes spominjati ni ti ni tvoji clanovi jer kad se krenete pucati i vidite da ste vecina pali, odmah bezite u kucu.

Poruka administraciji:
Po ovoj poruci sto je doticni izjavio mozete viditi da je dosta uznemiren i izgleda kao osoba koja ce uciniti sve, pa cak i lazirati dokaze samo da se sankcionisemo nepravedno.

Srdacan pozdrav, voli vas Guerrilla.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu.

ID 30748 dobit ce kaznu za Gen.P 6.15
ID 30779 dobit ce kaznu za Gen.P 6.15
ID 30842 dobit ce kaznu za Gen.P 6.15

Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom