Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19485
Players nickname
Vlada Krhkic
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Nov 11, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/7an2i0E

Vlada Flow

Player
Player
Postovanje svima, dobio sam ban za G.P. 6.3 ( kradja iz skladista ) . Prvo ne zelim da se bunim nizasta jer znam sta sam skrivio. Bio sam veoma, veoma los prema LSPD-u iz kojeg sam krao, nisam krao u velikim kolicinama ali opet se to podrazumeva za kradju, shvatam, vas je posao da se brinete o tome. Mnogo volim da igram na ovom projektu i stvarno bi bio tuzan da uzmem pauzu 60 dana. Izvinjavam se zbog svih nedela koje sam ucinio, obecavam vam da se to vise nikada nece dogoditi, hvala vam na vremenu koje ste izdvojili za citanje ovog Appel-a. Ugodan dan Vam zelim.

Vlada Flow

Player
Player
Postovanje svima, dobio sam ban za G.P. 6.3 ( kradja iz skladista ) . Prvo ne zelim da se bunim nizasta jer znam sta sam skrivio. Bio sam veoma, veoma los prema LSPD-u iz kojeg sam krao, nisam krao u velikim kolicinama ali opet se to podrazumeva za kradju, shvatam, vas je posao da se brinete o tome. Mnogo volim da igram na ovom projektu i stvarno bi bio tuzan da uzmem pauzu 60 dana. Izvinjavam se zbog svih nedela koje sam ucinio, obecavam vam da se to vise nikada nece dogoditi, hvala vam na vremenu koje ste izdvojili za citanje ovog Appel-a. Ugodan dan Vam zelim.

samo da dodam znam sta sam uradio ali na neki nacin i ne jer sam redovno uzimao i vracao stvari u skladiste

Ivkezz

Player
Player
Možeš dobit unban ukoliko se složiš da ti obrišemo sav novac + sve stvari koje si ukrao?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom