Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9464
Players nickname
Miljan Jovic
Suspect ID
20523
Date of violation
Dec 7, 2022
Time of violation
03:24
Proofs
https://streamable.com/3p2ahg

Miljan Angel

From Serbia
Player
Kao sto vidite , deal sam mu preko 100dmg, nakon toga mi se nije ucitavao dmg te sam pomislio da je doslo do crash-a i odustao od pucanja , nakon samo 3 sekundi lik se okrece i ubija me.. Da razjasnim neke stvari, u slucaju da igracu pukne igrica, on ne prima vise dmg i ne moze se ubiti.. U slucaju da je samo alt taban, dmg se racuna i mora pasti. (Doticni mi je rekao da je bio alt taban samo i da je moguce zbog toga)
Zamolio bih da detaljno pogledate situaciju, ne postoji nikakav desync u ovom videu, sve je legit sa moje strane... Hvala.

bigguccisosa

Player
Player
ma uhvatio si ga dok je mestio settingse bre
🥱

Tyler Haze

Player
Player
Neću otvarati posebnu temu , neću postati cjeli POV ... ali druže ja neznam jel ti imaš loš dan , ili ti je žuta minuta ... ali dok sam U GLAVI , da me ubiješ prije događaja kako nebi ušao , iako sam sam ... a Vas je tri ... Ja sam fasciniran . Što ti se dogodilo , nekada si imao respekt i čast ...

Zaljepite mi warn za offtopic . Nije mi bitno .
ewew.png

ewewq.png

hejzWarngotti

Player
Player
Neću otvarati posebnu temu , neću postati cjeli POV ... ali druže ja neznam jel ti imaš loš dan , ili ti je žuta minuta ... ali dok sam U GLAVI , da me ubiješ prije događaja kako nebi ušao , iako sam sam ... a Vas je tri ... Ja sam fasciniran . Što ti se dogodilo , nekada si imao respekt i čast ...

Zaljepite mi warn za offtopic . Nije mi bitno .
ewew.png

ewewq.png

Serem se na respect od takvih kao sto ste vi. U zivotu ni u jednoj igrici cheat nisam upalio i sad me pajser kaci. Svi koji idu na evente znaju da nemam cheat. Od kako igram na grandu ni jednog lika nisam okacio za cheat,vredjanje roditelja i gluposti jer me boli kurac da se jebem sa tim , ali je ovo meni jadno. Najvise volim ovakve sto kad cuju da neko nema pov odma kace na forumu , nema jadnije , jazavci.

niksa ocokuljic

Player
Player
Serem se na respect od takvih kao sto ste vi. U zivotu ni u jednoj igrici cheat nisam upalio i sad me pajser kaci. Svi koji idu na evente znaju da nemam cheat. Od kako igram na grandu ni jednog lika nisam okacio za cheat,vredjanje roditelja i gluposti jer me boli kurac da se jebem sa tim , ali je ovo meni jadno. Najvise volim ovakve sto kad cuju da neko nema pov odma kace na forumu , nema jadnije , jazavci.
a sto se plasis onda i jos ubijas na bm jer znas da ces bit banovan

hejzWarngotti

Player
Player
a sto se plasis onda i jos ubijas na bm jer znas da ces bit banovan
Cega se plasim? Da ne dobijem ban? Mogu ja i na twinku da igram nije mi problem na kom sam nalogu , a za rdm naravno da cu da rdmam. Mogu ako treba da uploadam kako se vracas na blackmarket 3 minuta nakon smrti 5 puta ali me mrzi iskreno :D

niksa ocokuljic

Player
Player
Cega se plasim? Da ne dobijem ban? Mogu ja i na twinku da igram nije mi problem na kom sam nalogu , a za rdm naravno da cu da rdmam. Mogu ako treba da uploadam kako se vracas na blackmarket 3 minuta nakon smrti 5 puta ali me mrzi iskreno :D
ali nisi samo mene ubio ubio si jos 2 ljudi koji su me dizali... mogao si samo mene ako imas vec neki problem ali ne vidim ga

hejzWarngotti

Player
Player
Tek sad vidim , pa ti si meni jazavce skinuo 97 , revom 47 i 5x 10 sa tim sranjem koje si koristio. Eto propade ti prica da sam citer, a ti si takva dobrica da zelis da se resis citera jer se ti inace nesto pitas na serveru :(

bigguccisosa

Player
Player
Tek sad vidim , pa ti si meni jazavce skinuo 97 , revom 47 i 5x 10 sa tim sranjem koje si koristio. Eto propade ti prica da sam citer, a ti si takva dobrica da zelis da se resis citera jer se ti inace nesto pitas na serveru :(
mislio sam i ja da ti je toliko skinuo, ali 6 puta 10 je bilo. bas sam to gledao

Fixon Gotti

Player
Player
Postavi ceo POV da vidimo šta se dogadja, ovako lagano trimovanje videa…😁

Status
Not open for further replies.
Top Bottom