Sve vidite na snimku šta rade, stvarno strašno da ima takvih ljudi koji su ili potrošili preko 1000 eura na igricu ili hakirali novac jer vidite im ID-jeve a voze full tune G klase i AMG GT63s full tune i imaju Machine Gun i FIB 1 pancire, vidio sam da jedan igrač radi sumnjive radnje, naš saigrač je bio AFK u kolima a on je išao točno prema njemu s puškom i ubio ga a nije ga uopće vidio u kolima jer nije bio niti blizu tih kola u kojima je on bio AFK i još je bilo tu neko čudno pucanje što se ne vidi na ovom POV i moj drugi saigrač kaže kako je jedan od tih koji su nas napali pred njim mijenjao karaktera i teleportovao se. Uglavnom da ne dužim, sve vidite na POV, izvinjavam se zbog šuma u mojem mikrofonu i što mi je malo računalo zabadalo prilikom pucanja i zato ih nisam mogao niti pogoditi revolverom jer baš nisam neki dobar pucač a i u tom trenu mi je baš nešto štekalo računalo ali jednostavno je tako kako je, ne mogu to popraviti u programu s kojim snimam i inače mi ne šumi mikrofon kada pričam IG ili na Discordu te hvala adminu Kevinu Nikiću što je došao do nas i poslao ih u demorgan za Geto pravilo 1.8 ali trebaju dobiti kaznu i za ovaj MG odnosno spominjanje FearRP i NonRP, za spominjanje odnosno psovanje majke što se po meni smatra OOC vrijeđanjem majke jer je MG-ao i narušavao odnosno izlazio iz RP i za dovršavanje bez razloga i ja nisam odbijao "RP situaciju" time što nisam prihvatio prvu pomoć, ja bih prihvatio prvu pomoć ali nešto mi je ubagovalo i nisam mogao pritisnuti niti Y niti N da prihvatim ili odbijem prvu pomoć.