U pov se vidi kako samo stojim dok igrac 28281 vadi pusku i ubija me.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemas cjelu situaciju di se vidi prije da vadis pusku i pucas u mog prijateljaU pov se vidi kako samo stojim dok igrac 28281 vadi pusku i ubija me.
ne pucam brenemas cjelu situaciju di se vidi prije da vadis pusku i pucas u mog prijatelja
i video netraje ni duze od 1min
takodjer on pise dok je mrtav ovo je cist PGU pov se vidi kako samo stojim dok igrac 28281 vadi pusku i ubija me.
Nema snimljene sve slojeve + prica dok je mrtav + pise u rp chat kako ide na gradski ( dok je mrtav sto je mg ili pg..)Ono za slojeve je ban 30 danaNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije Imate rok 3h
Ili demorgan 120 min zbog pg-a jer prica dok jw mrtav..Nema snimljene sve slojeve + prica dok je mrtav + pise u rp chat kako ide na gradski ( dok je mrtav sto je mg ili pg..)Ono za slojeve je ban 30 dana![]()
Slažem se i ja sam bio kaznjen na to za slojeveNema snimljene sve slojeve + prica dok je mrtav + pise u rp chat kako ide na gradski ( dok je mrtav sto je mg ili pg..)Ono za slojeve je ban 30 dana![]()
Rok je prosaoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije Imate rok 3h