Informacije:
1. Vaše ime u RL: Sergej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5h
5. Vaš Diskord: Nory#6114
6. Vaše Ingame ime: Nora Ashford
7. Vaš ID: 10012
Dodatne Informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati član administracije, zato što mi je dosta RolePlay-a i želim da ispravim greške koje igrači rade (npr. FailRP, FearRP, PowerGaming ,MetaGaming, CombatLog i LoginToAvoid.) Smatram da su ovo najčešće greške kod igrača i da se trebaju ispravljati. Također, da RolePlay na ovom serveru bude zanimljiviji i jasniji (tj. Da ima neki izraz ili da kažem glumu).
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je to što sam spretan, izdržljiv (što se tiče živaca), mudar,veoma brz u akcijama (kao u odgovaranju igračima na ADMIN TICKET-e) i smiren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Najveća slabost mi je to što ne znam rukovati sa novcem i nekad sam tvrdoglav.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno, jer mi je dosta RolePlay-a.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam ga, Da ga imam bio bih spreman.
1. Vaše ime u RL: Sergej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5h
5. Vaš Diskord: Nory#6114
6. Vaše Ingame ime: Nora Ashford
7. Vaš ID: 10012
Dodatne Informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Želio bih postati član administracije, zato što mi je dosta RolePlay-a i želim da ispravim greške koje igrači rade (npr. FailRP, FearRP, PowerGaming ,MetaGaming, CombatLog i LoginToAvoid.) Smatram da su ovo najčešće greške kod igrača i da se trebaju ispravljati. Također, da RolePlay na ovom serveru bude zanimljiviji i jasniji (tj. Da ima neki izraz ili da kažem glumu).
2. Koje su vaše prednosti?
Prednost mi je to što sam spretan, izdržljiv (što se tiče živaca), mudar,veoma brz u akcijama (kao u odgovaranju igračima na ADMIN TICKET-e) i smiren.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Najveća slabost mi je to što ne znam rukovati sa novcem i nekad sam tvrdoglav.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno, jer mi je dosta RolePlay-a.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam ga, Da ga imam bio bih spreman.
Srećno Svima,
Nora Ashford
Nora Ashford