Informacije
1. Vaše ime u RL: Aldo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-8h
5. Vaš Diskord: Luka Lopac#2095
6. Vaše Ingame ime: Luka Lopac
7. Vaš ID: 3301
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Vec sam jednom imao priliku biti admin, ali sam to upropastio pravljenjem glupih gresaka. Nakon toga sam 8 mjesec proveo u RP-u, obisao sve organizacije i naucio dosta novih stvari. Znam i uvjeren sam da se takve greske vise nikada nece ponavljati niti cu pokusavati raditi nesto slicno tome. Sada sa svim iskustvom koje imam i stvarima koje znam, zelim pomoci ostalim igracima u RP-u i zalagati se za server.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to što sam dosta smiren i saslušam svaku stranu priče. Priznajem kada nisam u pravu, a kada jesam držim svoj stav do kraja. Smatram da imam podosta iskustva na ovom serveru posto sam prošao većinu organizacija.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje glavne slabosti su što ponekad znam bit brzoplet.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno da hoću, monotonost u RP životu mi je dosadila.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis, a i nije mi ga se problem odreci
1. Vaše ime u RL: Aldo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-8h
5. Vaš Diskord: Luka Lopac#2095
6. Vaše Ingame ime: Luka Lopac
7. Vaš ID: 3301
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Vec sam jednom imao priliku biti admin, ali sam to upropastio pravljenjem glupih gresaka. Nakon toga sam 8 mjesec proveo u RP-u, obisao sve organizacije i naucio dosta novih stvari. Znam i uvjeren sam da se takve greske vise nikada nece ponavljati niti cu pokusavati raditi nesto slicno tome. Sada sa svim iskustvom koje imam i stvarima koje znam, zelim pomoci ostalim igracima u RP-u i zalagati se za server.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su to što sam dosta smiren i saslušam svaku stranu priče. Priznajem kada nisam u pravu, a kada jesam držim svoj stav do kraja. Smatram da imam podosta iskustva na ovom serveru posto sam prošao većinu organizacija.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje glavne slabosti su što ponekad znam bit brzoplet.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Naravno da hoću, monotonost u RP životu mi je dosadila.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis, a i nije mi ga se problem odreci