1. Vaše ime u RL : Luka
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:10H+
5. Vaš Diskord: Dartonix#0001
6. Vaše Ingame ime: Richard Darkin
7. Vaš ID: 18787
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati Admin Assistant?
-Želeo bih da postanem Admin Assistant jer mislim da sam baš dobar kandidat za tu poziciju. Na GrandRP projektu sam od maja 2021. godine godine. Igrao sam pre na EN1 serveru gde sam već naučio sva pravila servera i voleo da pravim ozbiljan i realističan roleplay. U februaru 2022. godine, poceo sam igrati na RS serveru, gde sam započeo novi život sa već odličnim roleplay iskustvom. Poznavao sam pravila grada sve do jednog, bio sam Lider i više puta admin asistent, i imao sam iskustva sa raznim situacijama. Tokom svog dugog igranja na ovom projektu. U poslednje vreme mi je dosadio RolePlay, i primetio sam da ljudi postaju sve toksičniji i krše pravila sve više i više, tako da sam došao na ideju da pomognem ovom serveru, i prijavim se za asistenta administracije. Izabrao sam baš ovu poziciju da bih mogao da ostanem RolePlay karakter, a u isto vreme da pomažem serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
-Imam dosta prednosti, ali pre svega, volim da pomažem ljudima i želim da unapredim ovaj server što je više moguće. Sposoban sam da ostanem smiren i profesionalan u svim situacijama. Poštujem svakoga, čak i ako mi on želi loše.Vrlo sam aktivan i odlično radim ono što volim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Perfekcionista sam, sve volim da uradim najbolje što mogu i da to završim do kraja, čak i ako će to biti loše za mene.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
-Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Prijavljujem se za asistenta administratora.