Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Dallas
Suspect ID
1270 , 18988
Date of violation
Jun 12, 2023
Time of violation
04:23
Proofs
https://youtu.be/eB0fEJZXHi8

havemercy

Valchiny on top!
Player
-Kao prvo ti nas OOC vredjas kao sto tvoj reply kaze - " Molim da se teletabisi kazne". + pretnje u ooc chat " vidjetces sad".. Okaci ceo pov da se vidi gde napustas igricu i pritom pises pretnje u ooc chat-u. Evo slika od teme na forumu da ne editujes ;) -- --
- Drugo, na mom pov-u se vidi i cuje kako drzim N i kako ti lepo dajem uslov i brojim!!!
- I kao slag na tortu ti izlazis iz igrice kako bi meni auto nestao i bi izbegao ovu RolePlay situaciju.
Evo ga i moj pov, gde se vidi tvoje napustanje igrice i cuje moje brojanje i uslov.... **

Last edited:

Denza Washington 🔥

Player
Player
Na pov-u se jasno vidi kad si upalio mikrofon , to što se kod mene nisi čuo je tvoj problem što nisi lijepo brojao i čak radiš MG

Onda na mom povu se jasno čuje kad kažeš u jednom ritmu "imaš 5 sekundi 5 i ne čuješ se dalje , a prije toga nisi palio mikrofon znači nisi izdao uslov

A na tvom povu se čuje imaš 5 sekundi da izadješ iz auta pa brojiš 5 , 4

Velika je razlika imaš 5 sekundi 5

i imaš 5 sekundi da izadješ iz auta 5

A toliko si brzo rekao imaš 5 sekundi 5 da nije bilo razmaka da ubaciš ovo imaš 5 sekundi da izađješ iz auta

Tako da mislim da si editovao pov

Na ADMINISTRACIJI je da odluče , ti se mozeš žaliti Abrahamu i Muji a isto tako žalit ću se i ja , jer imam čist pov od 5 minuta prije i 5 poslije da nisi izdao uslov

havemercy

Valchiny on top!
Player
Na pov-u se jasno vidi kad si upalio mikrofon , to što se kod mene nisi čuo je tvoj problem što nisi lijepo brojao i čak radiš MG

Onda na mom povu se jasno čuje kad kažeš u jednom ritmu "imaš 5 sekundi 5 i ne čuješ se dalje , a prije toga nisi palio mikrofon znači nisi izdao uslov

A toliko si brzo rekao imaš 5 sekundi 5 da nije bilo razmaka da ubaciš ovo imaš 5 sekundi da izađješ iz auta

Na ADMINISTRACIJI je da odluče , ti se mozeš žaliti Abrahamu i Muji a isto tako žalit ću se i ja , jer imam čist pov od 5 minuta prije i 5 poslije da nisi izdao uslov
N pov-u se cisto vidi da ti izlazis iz igrice i jasno cuje kako ja ti brojim 5 sekunde i ti dajem uslov pre toga. Kod tebe na povu moj glas prekida to je problem servera, ali na mom povu se cuje kako ti dajem uslov i brojim do kraja...Mozda nije problem u nama mozda je do interneta ili servera ali priznajem prekrsio sam pravilo MG... ;)

havemercy

Valchiny on top!
Player
+ ID18988 ti kaze ajmo izlazi... Druze ako imas ti probleme u igrici nije nas problem drag forum warrioru

havemercy

Valchiny on top!
Player

Okaci ceo pov da vidi kako izlazis iz igrice jer sam te pokrao zivog...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom