Pucaju bez ikakvog uslova
Molim da se teletabisi kazne
Molim da se teletabisi kazne
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!N pov-u se cisto vidi da ti izlazis iz igrice i jasno cuje kako ja ti brojim 5 sekunde i ti dajem uslov pre toga. Kod tebe na povu moj glas prekida to je problem servera, ali na mom povu se cuje kako ti dajem uslov i brojim do kraja...Mozda nije problem u nama mozda je do interneta ili servera ali priznajem prekrsio sam pravilo MG...Na pov-u se jasno vidi kad si upalio mikrofon , to što se kod mene nisi čuo je tvoj problem što nisi lijepo brojao i čak radiš MG
Onda na mom povu se jasno čuje kad kažeš u jednom ritmu "imaš 5 sekundi 5 i ne čuješ se dalje , a prije toga nisi palio mikrofon znači nisi izdao uslov
A na tvom povu se čuje imaš 5 sekundi da izadješ iz auta pa brojiš 5 , 4
Velika je razlika imaš 5 sekundi 5
i imaš 5 sekundi da izadješ iz auta 5
A toliko si brzo rekao imaš 5 sekundi 5 da nije bilo razmaka da ubaciš ovo imaš 5 sekundi da izađješ iz auta
Tako da mislim da si editovao pov
Na ADMINISTRACIJI je da odluče , ti se mozeš žaliti Abrahamu i Muji a isto tako žalit ću se i ja , jer imam čist pov od 5 minuta prije i 5 poslije da nisi izdao uslov
Okaci ceo pov da vidi kako izlazis iz igrice jer sam te pokrao zivog...Na pov-u se jasno vidi kad si upalio mikrofon , to što se kod mene nisi čuo je tvoj problem što nisi lijepo brojao i čak radiš MG
Onda na mom povu se jasno čuje kad kažeš u jednom ritmu "imaš 5 sekundi 5 i ne čuješ se dalje , a prije toga nisi palio mikrofon znači nisi izdao uslov
A na tvom povu se čuje imaš 5 sekundi da izadješ iz auta pa brojiš 5 , 4
Velika je razlika imaš 5 sekundi 5
i imaš 5 sekundi da izadješ iz auta 5
A toliko si brzo rekao imaš 5 sekundi 5 da nije bilo razmaka da ubaciš ovo imaš 5 sekundi da izađješ iz auta
Tako da mislim da si editovao pov
Na ADMINISTRACIJI je da odluče , ti se mozeš žaliti Abrahamu i Muji a isto tako žalit ću se i ja , jer imam čist pov od 5 minuta prije i 5 poslije da nisi izdao uslov