Postovanje, pre 2 dana sam dobio unban na mome main accountu nakon 6 meseci. Bio sam jako sretan i jedva sam cekao da udjem u igricu i da igram sa svojim drugarima medjutim kada sam usao izasao mi je ban od RAGEMP-a za koristenje citova. Bio sam jako zbunjen jer sam vec 6 mjeseci perma banovan na tome accountu za 6.22 i sto posto sam siguran da nisam koristio nikakav cheat, software koji bi mi pomogao u bilo cemu na grandu. Jucer sam pokusao da udjem na server ali sa vpnom i usao sam i bio sam u igrici bez ikakvih problema sve dok nisam usao u discord i usao u neki voice. Iste sekunde kada sam usao u vojs ovo mi je iskocilo "
"
. Ja sam pitao admina Muju u dm i on mi je rekao da taj ban nije appealable i da to nema veze sa grand administracijom nego sa RAGE-om sto ja u potpunosti shvatam i slazem se sa tim, ali pisem vam ovo da vas pitam da mi date vasu dozvolu da napravim novi nalog i da tako igram na projektu posto sam ban na mainu dobio stvarno greskom i nije uopste do mene i ja idalje smatram da je bug. Voleo bih kad bi mi dali sansu da ponovo zaigram na projektu i da ponovo mogu da se zezam sa svojim prijateljima i uzivam igrajuci ovu divnu igricu. Nadam se da cete me razumeti i da ce te donjeti dobru odluku. Bez obzira kakva odluka bila postujem je i necu ici protiv nje.
Hvala unapred, s postovanjem
Mouhamed Aruhmadedov
. Ja sam pitao admina Muju u dm i on mi je rekao da taj ban nije appealable i da to nema veze sa grand administracijom nego sa RAGE-om sto ja u potpunosti shvatam i slazem se sa tim, ali pisem vam ovo da vas pitam da mi date vasu dozvolu da napravim novi nalog i da tako igram na projektu posto sam ban na mainu dobio stvarno greskom i nije uopste do mene i ja idalje smatram da je bug. Voleo bih kad bi mi dali sansu da ponovo zaigram na projektu i da ponovo mogu da se zezam sa svojim prijateljima i uzivam igrajuci ovu divnu igricu. Nadam se da cete me razumeti i da ce te donjeti dobru odluku. Bez obzira kakva odluka bila postujem je i necu ici protiv nje.
Hvala unapred, s postovanjem
Mouhamed Aruhmadedov