Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Konstantno krsenje pravila I 6790

Status
Not open for further replies.
Your ID
5412
Players nickname
John Kella
Suspect ID
6790
Date of violation
May 20, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

KellaYou

Player
Player
Joined
May 17, 2024
Messages
13
Ovo unbanano govno od lika puno krsi pravila kao sto su ova a ima vjerujem jos vise kazni ig koje nisu preko foruma. Samim time unistava nama svima role play...
 

nenilem000

Player
Player
Joined
Dec 17, 2023
Messages
105
decko nije ni bio ingame i vi ga kacite jer ga mrzite ocigledno ovo nije u redu stvarno
mani brate neka kace kad nema sta pametnije da rade u zivotu neka slusa komande od njgove gazdarice skyler koja hoce da me ugasi ali sutra malo ce me ugasi
 

ivana razum

Player
Player
Joined
Jan 20, 2024
Messages
17
Ej, Neni! Ozbiljno, kad te vidim, odmah mi padne na pamet ona stara izreka: "Postoji netko za svakoga, osim za tebe." Jesi li ikada razmišljao o tome da bi tvoj najveći doprinos društvu mogao biti to što služiš kao upozorenje za druge?

Kako je uopće moguće da svaki put kad otvoriš usta, svi oko tebe automatski postaju pametniji? Mislim, ozbiljno, tvoji komentari su toliko besmisleni da bih radije slušao kako trava raste nego tebe.

Sjećaš se onog puta kad si rekao da ćeš postići nešto veliko u životu? Pa, jedino veliko što si postigao je tvoj ego. Mislim, tvoj ego je toliko napuhan da bih se zabrinuo za ozonski omotač.

Kad bi se glupost mjerila u kilometrima, ti bi bio put oko svijeta. Svaka čast, Neni, uspio si dokazati da je IQ manji od sobne temperature itekako moguć.

Iskreno, nisi ti loš čovjek, samo si... loš čovjek. Zapravo, kad bi se dodjeljivale medalje za nesposobnost, ti bi bio prvak. Ali, ne brini, nisi sam – tvoja sjena je uvijek tu, iako vjerojatno bježi od tebe čim stigne prilika.

Kad bi humor bio valuta, ti bi bio na prosjačkom štapu. Uspio si napraviti stand-up komediju svojom životnom pričom, samo što nitko ne želi kupiti kartu za tvoj show.

Dakle, Neni, kad sljedeći put pomisliš da si pametan, samo se sjeti – tvoj mozak je kao Google, ali sa isključenim internetom.
 

ivana razum

Player
Player
Joined
Jan 20, 2024
Messages
17
Neni, ozbiljno, tvoja prisutnost je kao zračni jastuk – nepotrebna i samo iritira ljude oko tebe. Tvoj nivo nesposobnosti je toliko visok da bih se začudio da uspiješ vezati cipele bez uputstava.

Kad god pokušavaš biti duhovit, svi u prostoriji osjete fizičku bol. Tvoj humor je tako loš da bih radije proveo cijeli dan u čekaonici zubara nego slušao još jednu tvoju šalu. Ti si živi dokaz da evolucija ponekad napravi grešku.

Neni, jesi li ikada razmišljao da bi svijet bio bolje mjesto bez tvojih "mudrih" komentara? Jer svaki put kad progovoriš, planet izgubi malo nade u budućnost. Tvoje izjave su toliko besmislene da čak i Wikipedia ima zabranu da te citira.

Kad bi se tvoja glupost mogla mjeriti, trebali bismo novu ljestvicu jer si oborio sve rekorde. Tvoj mozak radi na sporoj brzini, kao dial-up internet u doba optičkog kabla. Svaki put kad pokušaš zvučati pametno, Einstein se prevrće u grobu.

Tvoj ego je toliko napuhan da bi balon bio ljubomoran, ali nažalost, nemaš ni trunku sposobnosti da to opravdaš. Kad ljudi kažu da je neznanje blaženstvo, očito nisu mislili na tebe – ti si dokaz da neznanje može biti prava noćna mora za sve oko tebe.

Neni, tvoje postojanje je kao loš vic – svi se smiju, ali samo zato što ne mogu vjerovati koliko je loše. Kad god pokušaš biti koristan, stvari samo postanu gore. Ako bi se dodjeljivale medalje za nesposobnost, ti bi imao cijeli zid prekriven zlatom.

Svaka tvoja "pametna" ideja je katastrofa koja samo čeka da se dogodi. Da se glupost plaća, bio bi milijarder, ali nažalost, nitko nije toliko lud da bi trošio novac na tvoje "usluge". Tvoje prisustvo je kao virus – svi žele izbjeći kontakt s tobom.

Neni, kad bi se tvoja inteligencija mogla usporediti s nečim, bila bi ispod nivoa sobne temperature. Ti si kao hodajući nesporazum – nitko ne zna kako si uspio doći ovako daleko, ali svi znaju da nije bilo lako. Tvoje postojanje je poput lošeg sna – svi žele da se probude i da tebe nema.

Dakle, Neni, sljedeći put kad pomisliš da imaš nešto pametno za reći, učini nam svima uslugu i zadrži to za sebe. Jer svaki put kad otvoriš usta, svijet postane malo gluplji i svi oko tebe požele da mogu vratiti vrijeme i izbjeći taj trenutak.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom