Sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kaze mi covek koji ne zna sta je g.p 6.15Ovaj decko konstanto krsi pravila
id 51k imas 5 stranica zalbi na forumu i posle meni nesto pricas?Aj sto prozivas mene, ukucaj svoj ID zivota ti i pogledaj sto radis svaki dan
Dzaba se spustati na tvoj nivo kad zaobilazis istinu, samo polako baki, nadan se da ce adminstracija stati na kraj takvimaid 51k imas 5 stranica zalbi na forumu i posle meni nesto pricas?
Pa znaci govoris da bi ti isto trebao dobiti ban za konstantno krsenje pravila? a i dzaba se ja raspravljam sa tobom kad je tvoj jedini kontra argument emoji smejanjaDzaba se spustati na tvoj nivo kad zaobilazis istinu, samo polako baki, nadan se da ce adminstracija stati na kraj takvima
da razlika je sto ja to radim na slucaj je vredan dok naprimer ti to stvarno radis u ozbiljnim rp situacija i sjebes ljudima rpSvaki dan dobijes kaznu ili preko foruma ili in game tako da nemoj pricati gluposti, imam kazne 2 u mjesec dana, a ti imas skoro 2 svaki dan tako da bolje suti
Pa sjebes i ti rp kad mos dobit dijelove za aute koje mozes prodat do 400k. Molim administraciju da se stane na kraj ovome i slicnima.da razlika je sto ja to radim na slucaj je vredan dok naprimer ti to stvarno radis u ozbiljnim rp situacija i sjebes ljudima rp
makar ne secem POV da bi namestio Jail drugimaPa sjebes i ti rp kad mos dobit dijelove za aute koje mozes prodat do 400k. Molim administraciju da se stane na kraj ovome i slicnima.
NE NE pogresio si ti mene shavtio mene nije briga za tvog druga nego u ovih par sekundi sto fali ti si rekao neke stvari koje su za ban i ti to znas i pravis se glup i neces da okacis nemoj da seces POV vec ako hoces da ja dobijem jail okaci lepo ceo POV da vide admini sta si pricao pa posle da ides par dana za G.P 3.1Ja za moga prijetelja ne odgovaram stavio sam pov da se zalim na tebe jer kad ti ukucam ID sve je puno CR i VDM jel svima to radis i tome se treba stati na kraj. Admine postupaj.