Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32966
Players nickname
erik teveli
Suspect ID
7721
Date of violation
Sep 10, 2024
Time of violation
20:07
Proofs
https://youtu.be/oaya-ax4-lI?si=8E5t2NzQODRnk733

MaliSir

Player
Player
Ti radis mg i sto ne okacis lepo ceo POV? pa da cuju ljudi sta si govorio zamolio bih admine da zatraze ceo pov
od pocetka pa do kraja situacije posto ovo je bio samo pocetak situacije sta je bilo posle nisi okacio ?

Tony Luxury

Player
Player
Aj sto prozivas mene, ukucaj svoj ID zivota ti i pogledaj sto radis svaki dan

MaliSir

Player
Player
Dzaba se spustati na tvoj nivo kad zaobilazis istinu, samo polako baki, nadan se da ce adminstracija stati na kraj takvima
Pa znaci govoris da bi ti isto trebao dobiti ban za konstantno krsenje pravila? a i dzaba se ja raspravljam sa tobom kad je tvoj jedini kontra argument emoji smejanja

Tony Luxury

Player
Player
Svaki dan dobijes kaznu ili preko foruma ili in game tako da nemoj pricati gluposti, imam kazne 2 u mjesec dana, a ti imas skoro 2 svaki dan tako da bolje suti

MaliSir

Player
Player
Svaki dan dobijes kaznu ili preko foruma ili in game tako da nemoj pricati gluposti, imam kazne 2 u mjesec dana, a ti imas skoro 2 svaki dan tako da bolje suti
da razlika je sto ja to radim na slucaj je vredan dok naprimer ti to stvarno radis u ozbiljnim rp situacija i sjebes ljudima rp

Tahiir

Player
Player
Nakon pregleda trenutno NE MOGU zaključiti ovu žalbu
Razlog: Dostavi te duzi POV rok 12h

Dzukula_Erik

Player
Player
da razlika je sto ja to radim na slucaj je vredan dok naprimer ti to stvarno radis u ozbiljnim rp situacija i sjebes ljudima rp
Pa sjebes i ti rp kad mos dobit dijelove za aute koje mozes prodat do 400k. Molim administraciju da se stane na kraj ovome i slicnima.

MaliSir

Player
Player
Opet si isekao pov samo sekunda
okaci do ove situacije ceo pov da cuju admini sta si pricao. Ja nazalost nisam stigao da snimim sta je rekao ali on ima ceo POV koji nece da okaci evo dokaza da postoji jos toga nek slobodno priusti POV izmedju ovih par sekundi sto fali da cuju Admini sta si pricao + Pored toga sto si radio OOC vredjanje i MG kao i tvoj drug sto je radio G.P 6.15

Dzukula_Erik

Player
Player
Ja za moga prijetelja ne odgovaram stavio sam pov da se zalim na tebe jer kad ti ukucam ID sve je puno CR i VDM jel svima to radis i tome se treba stati na kraj. Admine postupaj.

MaliSir

Player
Player
Ja za moga prijetelja ne odgovaram stavio sam pov da se zalim na tebe jer kad ti ukucam ID sve je puno CR i VDM jel svima to radis i tome se treba stati na kraj. Admine postupaj.
NE NE pogresio si ti mene shavtio mene nije briga za tvog druga nego u ovih par sekundi sto fali ti si rekao neke stvari koje su za ban i ti to znas i pravis se glup i neces da okacis nemoj da seces POV vec ako hoces da ja dobijem jail okaci lepo ceo POV da vide admini sta si pricao pa posle da ides par dana za G.P 3.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom