Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pohvale za administratore

Petre Makedonec

Akatsuki
Player
1. Vaše ime: Petre Makedonec
2. Ime administratora: Aldin Verstappen,Dragan Macak,Carlos Malchiy
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Trude se da pomognu igracima,Aktivni su,Znaju pravila

1656307494_892354_gif-url.gif

Petre Makedonec

Matej Dann

MatejDan
Player
1. Vaše ime: Matej Dan
2. Ime administratora: Kojke Kojic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Odmah je doso kad sam ga zvao i dobar je admin, trebate ga pohvaliti stvarno je dobar covek.

Karlo Obama

Player
Player
1. Vaše ime: Karlo Obamaa
2. Ime administratora: Kojke kojic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): zovem admina znaci i moj brat kojke javi se u 20 sec nije ni tolko proslo prvi put da sam zvao admina na pravilo gp 6.15 i da je vidio sta se desilo jer je doso na vrjeme a ne ko ovi drugi admini treba im 2 sata da dodu do mene

Miki Bollo

Player
Player
1. Vaše ime: Miki Bollo
2. Ime administratora: Nemanja Zajcev
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): mnogo dobar lik, gotivan, radi posao. Za seniora!

Dom Perignon

Player
Player
1. Vaše ime: Nixa Hugo

2. Ime administratora: Ivash_Low

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pohvaljujem ovog admina kako radi svoj poso do sada kako igram ni jednom mi se nije desilo da mi admin dodje u sekundi. Pored svega bio je jako pristojan i postavio se pristojno i ponasao se prema meni kao da se znamo ceo zivot mnogo pristojno i tako i treba da uvek bude. Admin je strpljivo cekao i pristojno odgovaro na moja pitanje. Hvala ti Ivash samo tako nastavi :D

Andelko Bakowski

Player
Player
1. Vaše ime: Andelko Bakowski
2. Ime administratora: Johny Zekonja
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najaktivniji curator crime, realan,posten,zna procjenit situaciju,odlicno radi svoj posao.
Sve pohvale administratoru i nek nastavi s dobrim radom

Andelko Bakowski

Player
Player
1. Vaše ime: Andelko Bakowski
2. Ime administratora: Kojke kojic
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Aktivan,Zna sta radi,Ispravno donosi odluke,Brz je kada ga se pozove

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Server Administrator
1. Vaše ime: Leon Zaza
2. Ime administratora: Zoky_Navaro
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Jedan od najboljih kuratora što sam imao do sada. Sve pohvale. Pomaže stalno i uvijek je aktivan.

Damjan Mikhailov

Player
Player
1. Vaše ime: Damjan Mikhailov

2. Ime administratora: Aki Lazic

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Vrhunski i ozbiljno obavlja posao, brz je i korektan.

Tyson Gucci

Player
Player
1.Vaše ime: Tyson Gucci

2. Ime administratora: Aki Lazic, Mike Djames, Kevin odd

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): veoma su profesionalni

Noa Bollo

Leader
Leader
1.Vaše ime: Noa Bollo

2. Ime administratora: Mike Djames

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najjaci admin na ovom serveru, radi uvijek je tu i nemam reci za njega!

Popke Sumar

ШУМАР!
Player
1.Vaše ime: Popke Sumar

2. Ime administratora: Allen Sikter

3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Najjaci admin , zna da radi svoj posao , radi brzo i efikasno , allene svaka cast nastavi tako!

Bigy One

Player
Player
1. Vaše ime: Bigy Onne
2. Ime administratora: Luka Lopac,Nemanja Zajcev, Dragan Macak, Niko Salamanca,Alen Sikter
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Jako dobri admini i iskusni-Alen Sikter Jedan od najjacih admina i najiskunijih

Last edited:

Ognjen Puntik

Player
Player
1. Vaše ime: Ognjen Puntikk
2. Ime administratora: Luka Lopac,Nemanja Zajcev, Dragan Macak, Niko Salamanca, Allen Sikter
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Jako dobri admini i iskusni, lepo i posteno se ponasaju, pomazu igracima, pozitivni!!

Nikola Pajser

Player
Player
1. Vaše ime: Nikola Pajser
2. Ime administratora: Sova Avos,Nemanja Zajcev
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Pravedni su uvek postupe po pravilima servera dobri su pomognu ti uvek znaju pravila i brzo odgovaraju na tikete.

Bole Top

Player
Player
1. Vaše ime: Bole Top
2. Ime administratora: Kevin Odd
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Admin sve lepo objasnio i sve u svemu dobar curator. Stalno je aktivan i veoma dobar lik.

Filip Onne

Player
Player
Information:

1. U ovom odjeljku svoju zahvalnost možete ostaviti administratorima.
2. Vaša zahvalnost treba biti zapisana u formatu i treba imati jasnu bit same zahvale.
3. Za nepotrebne uvrede u ovoj temi. Račun na forumu će biti blokiran.

Obrazac za pisanje zahvalnice:

1. Vaše ime:Filip Onne
2. Ime administratora:Sova Avos,Nemanja Zajcev
3. Razlog zahvalnosti (tvrdnje): Momci za svaku pohvalu. Cim se pozove oni dodju,rese problem svaka im cast

Top Bottom