Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42823
Players nickname
Nemanja Macher
Suspect ID
14819
Date of violation
Oct 29, 2024
Time of violation
15:45
Proofs
https://streamable.com/g1t9ex

nemanjamacher

Player
Player
I poznat je po tome sto je prikrivao ban evadere i pomagao Kimiju Rubirozi I Lazi na novim nalozima.
65015 Laza
65016 Kimi
Sve mozete proveriti

nemanjamacher

Player
Player
Svako ko te ubije cheater a, da nemas ti cheat pa obicni igraci ne mogu da te ubiju?
Pa nije realno da dodje neki Random lik na server sada i pravi oko 15 killova po informalu po proseku,zar ne? Ne pomazi im da ban evadaju i cituju veruj mi

Danilo Geri

Player
Player
Pa nije realno da dodje neki Random lik na server sada i pravi oko 15 killova po informalu po proseku,zar ne? Ne pomazi im da ban evadaju i cituju veruj mi
Ja ne znam ni koe lik, ali cim znam da ti kacis nekog uglavnom samo kad te ubiju.

nemanjamacher

Player
Player
Ja ne znam ni koe lik, ali cim znam da ti kacis nekog uglavnom samo kad te ubiju.
Ali zasto onda svako koga okacim dobije ban ? Ili ne dostavi pov ili postavi pov pa se vidi cheat,pregledaj forum nije problem,i ne pomazi vise kimiju kiri ovious-tensai i lazi da evadaju

Danilo Geri

Player
Player
Ali zasto onda svako koga okacim dobije ban ? Ili ne dostavi pov ili postavi pov pa se vidi cheat,pregledaj forum nije problem,i ne pomazi vise kimiju kiri ovious-tensai i lazi da evadaju
Pov nekad ne dostave i igraci koji nemaju cheat, jebiga priznaj da je neko bolji i tjt

Status
Not open for further replies.
Top Bottom