Stari citer,i medju poznatijim ban evaderima,nazalost dobio je unban na ovom akauntu... Resite ga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Svako ko te ubije cheater a, da nemas ti cheat pa obicni igraci ne mogu da te ubiju?Stari citer,i medju poznatijim ban evaderima,nazalost dobio je unban na ovom akauntu... Resite ga
Pa normalno kada ti je ovo 30ti akaunt, i kad povremeno dajes kimiju i lazi rubiroziVec sam dobio ban za 1.1 ahahahaha nepravedan ali sam svakako banovan
Pa nije realno da dodje neki Random lik na server sada i pravi oko 15 killova po informalu po proseku,zar ne? Ne pomazi im da ban evadaju i cituju veruj miSvako ko te ubije cheater a, da nemas ti cheat pa obicni igraci ne mogu da te ubiju?
1.4 je za vise naloga kume nauci pravila pa onda kenjajPa normalno kada ti je ovo 30ti akaunt, i kad povremeno dajes kimiju i lazi rubirozi
???????A to sto je eldar korumpiran za tebe to nmvz
"Random lik"Pa nije realno da dodje neki Random lik na server sada i pravi oko 15 killova po informalu po proseku,zar ne? Ne pomazi im da ban evadaju i cituju veruj mi
Pa lepo sam i napisao da delis akaunte Kimiju i Lazi i prikrivas ih u Ban evadeu ,o cemu pricamo? Ovde zavrsavam konverzaciju1.4 je za vise naloga kume nauci pravila pa onda kenjaj
Izvini sefe bar ne kradem iz kofera da bih kupio gcPa lepo sam i napisao da delis akaunte Kimiju i Lazi i prikrivas ih u Ban evadeu ,o cemu pricamo? Ovde zavrsavam konverzaciju
Ja ne znam ni koe lik, ali cim znam da ti kacis nekog uglavnom samo kad te ubiju.Pa nije realno da dodje neki Random lik na server sada i pravi oko 15 killova po informalu po proseku,zar ne? Ne pomazi im da ban evadaju i cituju veruj mi
Ali zasto onda svako koga okacim dobije ban ? Ili ne dostavi pov ili postavi pov pa se vidi cheat,pregledaj forum nije problem,i ne pomazi vise kimiju kiri ovious-tensai i lazi da evadajuJa ne znam ni koe lik, ali cim znam da ti kacis nekog uglavnom samo kad te ubiju.
Pov nekad ne dostave i igraci koji nemaju cheat, jebiga priznaj da je neko bolji i tjtAli zasto onda svako koga okacim dobije ban ? Ili ne dostavi pov ili postavi pov pa se vidi cheat,pregledaj forum nije problem,i ne pomazi vise kimiju kiri ovious-tensai i lazi da evadaju
.Pov nekad ne dostave i igraci koji nemaju cheat, jebiga priznaj da je neko bolji i tjt